Autor Zpráva
prasopal666
Profil *
chtěl bych předělat tuto stráku tadypomocí css. Hned jsem narazil na problém, jak pomocí css umístnit vedle sebe 3 fleshe (lebky s plamenama vedle loga).
prasopal666
Profil *
sorry, uvedle jsem špatný odkaz tady je OK.
j_hajsl
Profil
ty 2 vyskakovaci okna nejsou moc pekny :-/
prasopal666
Profil *
nejede o vyskakovací okna ale o problém s flashem
j_hajsl
Profil
prasopal666
to je jen varovani pro ostatní, aby věděli co je čeká :-) ...
prasopal666
Profil *
ted jsem nepochopil co mě čeká, chci aby mi někdo poradil co s tim flashem a css
Charlie
Profil
Hh, ještě že mám firefox, který mi blokuje vyskakování oken :-)

Pro tvůj flash mám jednu dobrou radu. Jestli dobře počítám, tak máš v hlavičce 11 flashových animací. Každá animace ti zabírá 1 http požadavek a místo v kódu. Doporučuji předělat celou hlavičku pouze na jednu animaci, určitě se tím urychlí zobrazování stránky.
peta
Profil *
Charlie: To 100% :)))

prasopal666: Dam ti dobrou radu, nepouzivej Flash. Na obrazky zkus gify... Ale zalezi na velikosti animacky
Co se tyce CSS, pak
www.jakpsatweb.cz
-> CSS -> vlastnost float
-> CSS -> vlastnost position
Ale protoze musis umet oboji napsat spravne, jinak se budou v IE/mozilla dit ruzne veci, doporucuji:
-> HTML -> tabulky
Priklady najdes, kdyz misto na vlastnost kliknes dal na menu priklady
peta
Profil *
Jinak mas tam chyby v kodu, dsoporuciji program LITE z www.htmlvalidator.com
Viz ty warningy na obrazku...
a takhle vypada stranka u mne v prohlizeci. Doufam, ze to nemas flashove menu, to je pak zcela nepristupne...
http://www.volny.cz/peter.mlich/x/xxy.JPG
jackie brown
Profil *
pánové díky, celé jsem to dělal v drímvívru, a ted se snažim to předělat

to: peta - proč bych neměl používat Flash? s tim zobrazenim asi si budeš muset stáhnout plugin pro flash
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.