Autor Zpráva
lkhj
Profil *
a pomoci margin:0 auto; to nejde ... nevite nekdo jak na to ?
Ghosting
Profil
Chceš vycentrovat samotný div, nebo obsah (text, obrázek) v něm?
king26
Profil
pokud samotny div, das mu position:relative; margin:auto; width:XXpx, pokud obsah divu, tak pouze text-align:center
Lexter
Profil
king26
Jen dotaz, k čemu to position?
king26
Profil
Jen dotaz, k čemu to position?
pravda, nevim proc sem to tam napsal...
srigi
Profil
king26
Aby sa div vycentroval aj v IE6 v quirku, treba dat nadradenemu obalujucemu prvku:
text-align: center;


A nech sa mi nikto nesnazi nahovorit, ze je to zbytocne, prave som to IE6 testoval, a bez text-align:center sa nevycentruje.
king26
Profil
Aby sa div vycentroval aj v IE6 v quirku, treba dat nadradenemu obalujucemu prvku:

text-align: center;

mas svatou pravdu...
lkhj
Profil *
diky :) ,ale co kdyz chci vycentrovat obsah divu ?
Lexter
Profil
lkhj
No tak mu nastav text-align: center;, omýlá se tu to pořád dokola :).
lkhj
Profil *
ok , zkusim , diky
Bubák
Profil
No tak mu nastav text-align: center;
Tak jednoduché to není, záleží na tom, jestli je v DIVu blokový, nebo inline element.
Bartolomey
Profil
Toto téma se řeší pořád... Vždycky se ale radí jen margin: 0 auto; pro FF a text-align: center; pro IE. Nechápu, proč se někdy někomu neporadí nejjednodušší, nejlíp fungující řešení, kterým je vytvořit div <div align="center">. Je to osvědčená metoda, fungující ve všech prohlížečích a systémech, sám ji používám odjakživa. ;)
J
Profil *
http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php - taky pořád dokola :)
slamicz
Profil *
Nevím, jestli na to není nějaká speciální diskuse, ale zmiňujete tu IE6 v quirku... co to přesně prosím Vás je???
Plaváček
Profil
slamicz

ale zmiňujete tu IE6 v quirku... co to přesně prosím Vás je???

http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
lamka
Profil *
Co když mám šířku layoutu proměnlivou a chci vycentrovat obsah DIVu..?

<div style="text-align: center; margin: 0 auto; width: 100%;">


nefunguje
Bubák
Profil
lamka:
Co DIV obsahuje? Dej odkaz na živou ukázku.
Thak
Profil
Mě to taky nefunguje:

#searchform {
width:237px;
margin:0 auto;
position: relative;
text-align: center;
}

mám hledací formulář uvnitř divu a chci ho vycentrovat ve stránce, přičemž ve firefoxu to jde v IE 8 nikoli.
panther
Profil
Thak:
nestačí-li ti to, co je napsáno výše, přidej odkaz na stránku.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Thaka:
Proč dáváš text-align: center na element, který chceš mít uprostřed? Nemluví snad výše uvedené příspěvky jasně o tom, že je zapotřebí dát text-align: center na nadřazený obalující element?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: