Autor Zpráva
Jack06
Profil
Zdravím. Chtěl bych se optat, proč mi v ie nenaběhne obrázek s pozadím ale jen bílé pozadí, které ještě k tomu nemám nikde definované. Děkuji

#page {
	width: 998px;
	margin-left: auto;
	margin-right: auto;
	text-align: center;
        background-image: url(s_bg.jpg); /*Vnitřní pozadí*/
	background-color:#000000;
	background-repeat: no-repeat;
	padding: 0;
}


 
Loraine
Profil
Pozadí se dává do stylopisu k "body"

body {
background-image: url(s_bg.jpg); /*Vnitřní pozadí*/
text-align: center;
font-family: verdana;
font-size: 11px;
color: #000000;
}
Jack06
Profil
Jo jenomže pozadí jako body je šedivé pak mám vystředěný div jako web pod id page a tam chci mít to pozadí
Chamurappi
Profil
Reaguji na Jacka06:
Díky za fotku problému, ale příště postačí slovní popis a hlavně odkaz na stránku. Koukám na stylopis:
/*Privátní nastavení*/
body {
	text-align: center;
	font-family: Verdana, Tahoma, sans-serif;
	font-size: 12px;
	padding: 0;
	margin: 0;
	background-color : #C0C0C0;
}

#page {
	width: 998px;
	margin-left: auto;
	margin-right: auto;
	text-align: center;
  background-image: url(images/s_bg.jpg); /*Barva celého vnitřního pozadí*/
	background-repeat: repeat-y !important;
	padding: 0;
	color: #888888;
}

/* Hlavička */
#link{
	float: left;
	text-align: left;
	width: 340px;
	height: 71px;

}
Máš stejný problém, jako měl stencek. Buď nepoužívej diakritiku v komentářích, nebo za znaky s ní dělej alespoň mezeru. Prohlížeče totiž předpokládají, že stylopis užívá UTF-8 stejně jako stránka, a to v Exploreru 6 způsobí pohlcení znaku za non-ascii písmenkem (ve tvém případě „í“). Komentář „/*Privátní nastavení …“ v něm tedy neskončí hned, skončí až u „… Hlavička */“, proto se krom obrázku na pozadí „#page“ nenastaví ani barva pozadí a písmo pro <body>.
Jack06
Profil
Díky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: