Autor Zpráva
Brko
Profil *
Chtěl jsem poprosit o radu ohledně třísloupcové layoutu. Nedělal jsem ho poprvé, ale nyní vznikl problém, se kterým si lámu hlavu už dva dny. V exploreru se obrázek na pozadí vykreslí normálně, v mozille a opeře ne. Nevíte někdo v čem může být problém? Fakt už všechno zklamalo. Asi to bude prkotina jako vždy.

www.quill-outdoor.cz
panther
Profil
Brko
tipoval bych to na chybějící cleaner.
Brko
Profil *
panther
Tím to nebude. Clear je nastavený. Doufám teda že dobře.
Thalia
Profil
Já se musím přiznat, že žádný rozdíl v zobrazení v IE a v Opeře/FF nevidím. V IE akorát ten přechod dole mezi pozadím obrázku a pozadím stránky není plynulý jako v Opeře/FF.
Brko
Profil *
Thalia
A to je ono ... šedé sloupce mají být až dolů k patičce stránky, ale nejsou. Nevím proč.
Thalia
Profil
Ajaj teď už to vidím, toho jsem si předtím vůbec nevšimla :-)) Zkoušel jsi nastavit pozadí i nadřazenému prvku (edit: tedy u .container dát pozadí ne #fff ale #e1e1e1)?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: