Autor Zpráva
albert_krasnansky
Profil *
ahojte mam kod

#web {
   margin: 0px;
position: absolute;
left: 150px;
right: 150px;
padding: 15px;
    }

#right {
   padding: 0px;
   margin-right: 3px;
   margin-top: 5px;
   float: right;
   width: 845px;
    }
    
   #left {
   margin-top:5px;
    float: left;
    width: 217px;
    }


ale nevim proc to na mozile a opere a ie ukazu vsude jinak ... mozna se to da naprogramovat tak aby se to dalo videt vsude stejne jenze ja si nevim rady
Chamurappi
Profil
Reaguji na alberta_krasnanskeho:
Vymysli si, prosím, lepší titulek pro toto vlákno. Ideálně konkrétní popis problému — ten jsi zapomněl zmínit i v textu příspěvku.

nevim proc to na mozile a opere a ie ukazu vsude jinak
Jak jinak? Proč nenapíšeš rovnou, v čem je rozdíl?
Dáš-li odkaz na živou ukázku, dostaneš řešení za pár minut. Takhle to z tebe budeme ždímat mnohem déle.

margin-right: 3px; […] float: right;
V které verzi Exploreru máš problém? V šestce? Jestli ano, přidej „display: inline“ k #right. Jestli ne, tak tohle zkoušet nemusíš.
albert_krasnansky
Profil *
ok tak to popisu lepsie

toto je html kod webu

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>  
  <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="content-type">
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="default.css"> 
  <title>Hinetz - Community</title>
</head>
<body>
<div id="web">


<div id="top_info">
<div class="box_top">
<img alt="logo" title="logo" src="logo.png">

<br /><br /><br /><br />
<strong>Angemeldete Mitglieder:</strong> 0<br />
<strong>Hinetz Zeit:</strong> 21:30
</div>
<div class="box_top">
<a href="http://hockey.powerplaymanager.com/de/"><img alt="Eishockey - Online Spiele - Genieße den Geschmack des Siegens!" title="Eishockey - Online Spiele - Genieße den Geschmack des Siegens!" style="border:none; width:728px; height:90px;" src="http://images.powerplaymanager.com/ppm/banners/banner_728x90_03.g if" /></a>
</div>
</div>


<div class="top_menu">
<a class="a-activ" href="http://www.hinetz.funpic.de/"><img alt="Home" title="Home" src="img/menu/home.png">Startseite</a>

<div class="a-inactiv"><img alt="Mitglieder" title="Mitglieder" src="img/menu/mitglieder.png">Mitglieder</div>
<div class="a-inactiv"><img alt="Fotos" title="Fotos" src="img/menu/fotos.png">Fotos</div>
<div class="a-inactiv"><img alt="Videos" title="Videos" src="img/menu/videos.png">Videos</div>
<div class="a-inactiv"><img alt="Forum" title="Forum"  src="img/menu/forum.png">Forum</div>
<div class="a-inactiv"><img alt="Chat" title="Chat"  src="img/menu/chat.png">Chat</div>
<div class="a-inactiv"><img alt="Events" title="Events" src="img/menu/events.png">Events</div>
</div>

<div id="left">
<div class="box">
<h1>News</h1>

<b>Hinetz - Start</b><br />
In Paar tagen wolle wir Hinetz starten. Damit wir schon beim starten viel Mitglieder haben, haben wir die anmeldung schon freigeschaltet.
Ich hoffe das wir bis start der Community schon viele mitglieder haben.
<br /><br />
Hinetz - start wird so verlaufen:<br />
- Hinetz wird auf www.hinetz.de erreichbar<br />
- Jeder registrierte Mitglied bekommt einen Infomail über den start
</div>
</div>

<div id="right">
<div class="box">
<h1>Herzlich Willkommen bei Hinetz Community</h1>
Sie wollen bestimmt wissen was euch am start der Community erwartet oder ?<br /><br />

<b>Was bekomme ich und was kann ich alles machen wenn ich mich bei Hinetz registriere?</b><br />
- Du bekommst eine eigene Page, sogenantes Profil<br />
- Du kannst Private Nachrichten an deine Freunde senden<br />
- Du kannst Fotoalben erstellen und Fotos hochladen<br />
- Du kannst Videos hochladen<br />
- Du kannst im Forum mit anderen Mitglieder kommunizieren<br />
- Und noch mehr. Last euch überaschen.<br />
</div>

</div>

</div>

</body>
</html>


toto je css kod

body { 
color: #3F3F3F;
font-family: Tahoma;
font-size: 13px;
    }
    
    h1 { 
  float: left;
  border-top: 1px solid #CCCCCC;
  border-bottom: 1px solid #CCCCCC;
  padding-top:5px;
  padding-left:5px;
  padding-right:15px;
  padding-bottom:5px;
  margin-top: -12px;
  margin-bottom:10px;
  margin-left:-10px;
  clear: left;
  width: 100%;
  font-size: 13px;
  color: #FF6600;
  background: #EDEDED;
    }
    
    
    
    #web {
   margin: 0px;
position: absolute;
left: 150px;
right: 150px;
padding: 15px;
    }

#right {
   display: inline;
   padding: 0px;
   margin-right: 3px;
   margin-top: 5px;
   float: right;
   width: 845px;
    }
    
   #left {
   margin-top:5px;
    float: left;
    width: 217px;
    }
    #top_info {
    float: left;
    height: 95px;  
    margin-bottom: 25px;
    }
    
    #top_info img{
    float: left;  
    }
    
     .box { 
    font-size: 13px;
    border: 1px solid rgb(216, 216, 216);
    float: left;
    padding: 10px;
    width: 100%;
    margin-bottom: 5px;
    }
    
    .box_top { 
    font-size: 12px;
   border: 1px solid rgb(216, 216, 216);
float: left;
padding: 10px;
height: 100%;
margin-bottom: 5px;
margin-right: 2px;
    }


do css kodu som dal iba tie kody ktore by mohly robit problem podla mna

a tu mate obrazky z ktorych vidite ako to vyzera v opere,mozile a ie7

Mozila:


Opera:


IE7:


Dakujem vopred za pomoc
albert_krasnansky
Profil *
jinak ja bych chtel to aby to vypadalo vsude jako na mozile ...
Chamurappi
Profil
Reaguji na alberta_krasnanskeho:
Co kdybys na ten hosting, kam jsi nahrál obrázky, nahrál přímo i HTML + CSS? Screenshoty nepotřebujeme, podíváme se na tu stránku sami, budeme-li mít možnost.
albert_krasnansky
Profil *
ok tak tady je link ... Web
bohyn
Profil
Ma to vypadat takhle? Firefox 3.0.3

Edit:
Je trochu vic roztanceny si myslis: Odkaz

<div id="web"> nema nastavenou sirku. Radsi nastav pevnou sirku misto 150px od kazdeho okraje a vycentruj to "margin: 0px auto;" a "text-align: center" na body pro IE. Uvedom si ze nejbeznejsi rozliseni je 1024x768. Ja mam 1280x800 a presto se mi to rozsypalo. A 800x600 pouziva cca 4-5% lidi (apon na mych strankach).
<div id="left"> - nastav padding z <div class="box"> to asi dela ten rozdil mezi Operou a FF
<div class="box"> - zrus padding viz radek vys (IMHO ho muzes rovnou vypustit)
<div id="right"> - nevejde se na sirku do <div id="web"> proto se rozsype

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: