Autor Zpráva
gardener
Profil
Zdravím
Mám problém s layoutem a to ten, že v FF se mi zobrazuje horizontální mezera(viz. obrázek) a v IE a jiných nikoliv.
Zkoušel jsem ji potlačit záporným marginem ale to se projeví nedobře v IE.
Netuší prosím někdo, čím taková chyba bývá způsobena..?(clear jsem zkousel)

Chtel bych se totiz vyhnout pouziti podmineneho stylopisu..

Diky za jakoukolliv radu...


Source CSS:


#header {/*To je nad mezerou*/
	height:auto;
	visibility:visible;
	z-index: 1;
	position: relative;
}
#navigation {/*Toto je menu nad mezerou*/
	height:50px;
	visibility:visible;
	z-index: 1;
	position: relative;
	width:947px;
	margin-top: -30px;
	background-color: #FFFFFF;
	margin-left: 18px;
}


#navigace {/*To je pod mezerou*/
	height:69px;
	width:976px;
	position: relative;
	/*	&margin-top:0px; IE hack*/
	background-image:url(../images/title.png);
}
Plaváček
Profil
gardener

Musíš dodat živou ukázku i s HTML kódem. Z toho, co jsi zveřejnil, bude málokdo moudrý.
gardener
Profil
Nechtěl jsem to dávat na net před ostrým spuštěním ale je to jediná vada..
problém je na adrese www.webcorporate.cz
Chamurappi
Profil
Reaguji na gardenera:
Opravdu tam je? Já ho nevidím.

ale je to jediná vada
Za další jedinou vadu bych považoval, že tamní obrázky mají v součtu cca 2 MB.
gardener
Profil
Není tam vidět, jelikož jsem záměrně nevložil menu, v IE si ale můžete povšimnout, že text v levém sloupci, je už vnořen jakoby pod header..
To je právě ta mezera

Obrázky v headeru jsou velké uznávám, už se pracuje na nových a menších..
gardener
Profil
Nikdo netuší? Asi mi nezbyde, než použít podmineneho stylopisu..
Chamurappi
Profil
Reaguji na gardenera:
Tvůj problém vypadá podle popisu i obrázku jako trivialita, vyřešitelná bude zřejmě do pěti minut. Pokud ji uvidíme.

Máš nehezký zlozvyk — stěžuješ si na problémy, toužíš po opravách, ale nedáváš dostatek informací. To je pak zbytečná debata.
gardener
Profil
Ano, já vím, nedostatek informací je proto, protože jsem to nemohl dát na web..omlouvám se.
Jinak řešení bylo opravdu jednoduché, praly se mi tam dva marginy a to DIVu Navigace a Menu.
Vyřešil jsem to, ale jeden problém tu přeci jenom zůstal, v levém sloupci, text v černém poli se začal vlivem tohoto deformovat.
Když chci nastavit minimální výšku, tak mi tvrdí validator, že to není standartně podporovaná vlstnost a pokud ji nastavím, stejně se neprojeví..

No mám o čem přemýšlet:)
Bubák
Profil
Když chci nastavit minimální výšku, tak mi tvrdí validator, že to není standartně podporovaná vlstnost
To validuješ oproti CSS1?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: