Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Musilda Profil |
#1 · Zasláno: 5. 1. 2009, 18:49:48
Zdravím
potřebuji poradit. Mám na stránce menu na levé straně a na localu mi vše funguje, tak jak má. Po nahrání na server, se mi na třetí a páté pozici objeví pozadí z šesté pozice a na šesté pozici se neobjeví nic. Nemůžete mi prosím někdo napovědět, v čem je problém? Odkaz www.musilda.cz |
||
Musilda Profil |
#2 · Zasláno: 5. 1. 2009, 18:53:48
Omlouvám se ještě kód
#bocni_menu { width:330px; height:420px; } #bocni_menu img {clear:both; float:left; margin-left:2px; margin-bottom:4px; margin-top:30px; padding:0;} .menu {clear:both; font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:19px; list-style: none; padding: 0px; margin:0px; margin-left:-3px; } .menu li{ padding: 0px; padding-left:0px; padding-top:0px; margin-left: 0px; position: relative; } .menu a:visited, .menu a:link, .menu a:active { display: block; width: 290px; height:41px; background-image: url('layout_img/leve_tlacitko.png'); background-repeat:no-repeat; padding-left:25px; padding-top:6px; text-decoration: none; color:#ccbd84; } .menu a:hover { background-image: url('layout_img/leve_tlacitko_hoover.png'); background-repeat:no-repeat; } #bocni_menu3 {clear:both; font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:19px; list-style: none; padding: 0px; margin:0px; margin-left:-3px; } #bocni_menu3 a:visited, .menu a:link, .menu a:active { display: block; width: 290px; height:41px; background-image: url('layout_img/leve_spodni.png'); background-repeat:no-repeat; padding-left:25px; padding-top:6px; text-decoration: none; color:#ccbd84; } #bocni_menu3 a:hover { background-image: url('layout_img/leve_spodni_hoover.png'); background-repeat:no-repeat; } |
||
svadla Profil |
#3 · Zasláno: 5. 1. 2009, 18:57:43
zkousel jsem tam neco najit, ale je to divocina
- uplne mi neni jasne, co je spatne na te 3. az 5. polozce... -jestli je sesty webhosting tak neni v seznamu, to vis? Takhle se seznam nezapisuje <ul> <div class="horni_menu1"> <li><a href="index.php?dn=5724">Home</a></li> </div> |
||
Musilda Profil |
#4 · Zasláno: 5. 1. 2009, 19:04:02
- to mi taky není jasné
- vím, má vlastní div bocni_menu3 s vlastním pozadím A jak se seznam zapisuje? |
||
panther Profil |
#5 · Zasláno: 5. 1. 2009, 19:07:12
Musilda
„A jak se seznam zapisuje?“ bez těch divů uvnitř |
||
svadla Profil |
#6 · Zasláno: 5. 1. 2009, 19:08:53
<ul>
<li><div>nejaky tvuj odkaz</div></li> </ul> uvidis ze s tim bude i mene prace Ja jsem chtel rict ze nerozumim tvemu problemu na 3. az 5. polozce, proste nevim co tam je spatne. A pokud je bocni_menu3 vlastni pozadi, tak mas asi spatne cestu nebo prava k souboru |
||
Musilda Profil |
#7 · Zasláno: 5. 1. 2009, 19:10:38
Ale to horní menu funuje, tak jak má (i když není sémanticky v pořádku).
Nechápu, jak je možné, že u mne to boční je v pořádku. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0