Autor Zpráva
*Čvachta*
Profil *
<li><a href="">Leden 2004</a></li>


Proč se v ie zobrazí ta tečka(<li>) a vedle ní odkaz když v Firefoxu se to zalomí ?
Co stím ? Aby to bylo na řádku vedle sebe?
?


#roky a {
display: block;
text-align: left;
text-decoration: none;
padding: 2px;
width: 150px;
}

#roky a:hover {
color: #8C8CFD;
padding-right: 5px;
border-right: 3px solid blue;
}

#roky li {
list-style-type: square;
list-style-position: inside;
}
Vít Dlouhý
Profil
Použijte display:inline
*Čvachta*
Profil *
V této kombinaci se ve firefoxu <li> - ta tečka nevykreslí vůbec
Plaváček
Profil
Postačí i pro LI nastavit width: 150px (musíš si ale ošetřit chybný box model IE).
*Čvachta*
Profil *
Matrojškou?
Webspy
Profil
what is 'Majtroška' ?
habendorf
Profil
Webspy: Matrjoška - http://www.pixy.cz/blog/2003_08_archiv.html
Webspy
Profil
Jo ahá - tak už aspoň vím, co je matrojška... Dík ;-)
GoGo
Profil *
Jde nak udelat to kdyz je text a přejedeme pres nej kursorem tak aby se objevil treba obrazek???
habendorf
Profil
GoGo Proč proboha tady? Jde, ale založ si na to nové téma.
Peta
Profil *
a {padding-left: 100px;}
a:hover {background-image: url("blabla"); background-position: left;}

... viz CSS vlastnost background
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.