Autor Zpráva
yahoooooo
Profil *
caute

ako mam spravit ze ked je prehliadac IE tak mi ude zobrazovat css pre IE a ked iny tak css pre ten iny prehliadac?
Plaváček
Profil
Viz

http://interval.cz/clanek.asp?article=896
yahoooooo
Profil *
nj skusal som to presnejsie iny clanok na intervel kde bol na to script
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="style.css"/>
<!--[if IE ]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="styleie.css"/>
<![endif]-->


a nejde to vobec mi to nejde.:(

nemoze mi teda nekdo povedat preco mi to nejde a ako to pojde?
habendorf
Profil
To by ale mělo jít, zkus vyhodit tu mezeru za IE: <!--[if IE]>
yahoooooo
Profil *
skusal som nejde.....a neviem perco spravil som zmenu n tabulke a nijak sa to neprejavy tak som skusal odstranit obrazok na pozadi ani tam sa to nika neprejavilo stale akoby bralo ten normalny css nie pre IE
habendorf
Profil
Nevím, teď jsem to testoval, funguje to.

html:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>
<head>
<title>Untitled</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="style.css"/>
<!--[if IE ]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="styleie.css"/>
<![endif]-->
</head>
<body>
<div>
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.
</div>
</body>
</html>

style.css:
div {color:blue}

styleie.css:
div {color:green}


V IE je to zelený, jinak modrý.
yahoooooo
Profil *
teraz som dosiel na to,ze na farby to funguje ale napr. na zmenu pozadaia dokumentu nie ani na css layouty chcel som zmenit margin a ono mi to nezmenilo v IE.Cize asi nefunguje vsetko alebo neco robim zle.


nemate nejaky iny sposob ako doiahnut ze pri IE sa mi pripoji iny css????????????????????
habendorf
Profil
Zkoušel jsem

body {background: url("smah01.jpg")}
div {color:blue; margin:50px}

a pro IE

body {background: url("smah02.jpg")}
div {color:green; margin:200px}

Pozadí i marginy jsou různé, mě to prostě funguje. Nejlepší bude dát sem link na problémovou stránku.
AMD
Profil
Mám menší dotaz, který se sem docela hodí ...
<!--[if Opera]> jde taky ? A jestli jo, jde abych měl CSS pro všechny a pro IE a Operu zvlášť ?
Spikee
Profil
AMD
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=5&topic=32 0
AMD
Profil
Spikee
Díky moc ;)
peta
Profil *
AMD Opera, firefox, mozilla a vse na Gecku maji v podstate stejny CSS.
Mozillovy CSS se upravuje pro IE tak, ze se pouziji "hacky"
treba: a {color:#0000ff;_color:#ff0000;}
vyzkousej...
AMD
Profil
peta
Nevyzkouším, není to validní ... takhle mi to vyhovuje... koukni: http://amd.xhosting.cz/
AMD
Profil
Navíc už nepotřebuju háčkovat pro IE, ale jen taková blbůstka pro Operu. Mimochodem Opera není na Gecku.
peta
Profil *
AMD
- No uzasny, podtrzeni pres 2 radky :) "hudba (dance, trance, techno)"
&nbsp;
- nekde kolem radku 46 mas neco spatne, chybejici strednik, ampersand, jiny nelegalni znak nebo tak, neumim rici takhle by ocko. v URL
- totez radek 51 v A
- totez radek 51 ve Script
- nefunguje ti odkaz na CSS validator (sem mel nutkani kliknout), pouzij w3c CSS, ne?

Nevim, co za hacky nemas validni, firefoxovy Tidy nema s validitou s potrzenim problemy a jde preci o funkci. To neni kriticka chyba.
Pro Operu to prave musis hackovat pro IE. Pochop.
Treba stare Opera 7.54 nezna display:inline-block;
IE, FF je ok.
Jak to udelat?
display:block;_display:inline-block;
opera FF pouzije block, IE inline-block. take jsem si myslel, ze potrebuji hack pro operu.

Pro operu lze pomoci JS tusim nalinkovat styl, to bys nasel bud na www.jakpsatweb.cz CSS nebo JS, cti zalozky napravo, priklady.
Pripadne HTM nejaky odkaz v druhe urovni menu.

Jo, co ti zobrazuje v jake Opere jinak? Nevsiml jsem si nic.
halogan
Profil
AMD: Je to validni.
peta
Profil *
halogan
Nene, pozor, na www.htmlvalidator.com jsou verze PROFI a LITE. Je mozne, ze ma profi nebo jiny validator a ten mu podtrzitko nebere jako validni.
halogan
Profil
Koukni se na w3.org na CSS 2.1, pise, ze tam muze byt _

http://wellstyled.com/css-underscore-hack.html
AMD
Profil
Dobře... OK, spletl jsem se... zase :(
AMD
Profil
peta
Jo, co ti zobrazuje v jake Opere jinak? Nevsiml jsem si nic.
No díky tomu hacku nic... jinak je posunutý logo.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.