Autor Zpráva
loping
Profil *
dobrý den, mám problém s rámečkem kolem celé stránky - IE mi vše zobrazuje správně - tj. od kraje po kraj - od spodku po vrch ... nicméně FF dělá problémy - vždy se tam nějaká "troška" přidá a to má za následek objevení POSUVNÍKŮ. Za řešení bych byl vděčný, už vážně netuším, čím by to mohlo být. ...vyřešil jsem to tak nějak provizorně (na monitoru 1280x800 to vypadá jakštakš, ale na větším monitorech již jde vidět, že rám byl násilně posunut
div#around_map1 { height: 98.5%; _height: 100%; width: 99.29%; _width: 100%; height:100%;width:100%;                            position: absolute; left: 0%; top: 0%; border-color: chocolate; border-width: 5px; border-style: solid ;}
SwimX
Profil
loping
chceš rámeček kolem celé stránky?
<body style="border: chocolate 5px solid;">
loping
Profil *
ANO - rámeček kolem celé stránky ... v IE je to pracuje tak, jak přesně potřebuji, ale opět problém v FF - tam to není kolem celé stránky ... mám verzi FF 3.0.5
Bubák
Profil
<style>
html, body {
	height: 100%;
	margin: 0;
	padding: 0;
}
body {
	border: 5px solid red;
	padding: 10px;
	box-sizing: border-box;
	-webkit-box-sizing: border-box;
}
</style>
Plaváček
Profil
Bubák

Jenže vyrobíš vertikální posuvník.
habendorf
Profil
Tohle je skoro zralý na tabulku.
loping
Profil *
to Bubák: zkoušel jsem to a opět ... IE v pořádku, nicméně FF (jak píše Plaváček) objeví se vertikální posuvník - nicméně díky
Bubák
Profil
Vertikální posuvník není v Opeře a Safari + Chrome (WebKit). Odstranění svislého posuvníku máš jako samostudium ;-)
www.jakpsatweb.cz/priklady/mozilla-css.html
loping
Profil *
heeej Bubáku - díky moc - ten odkaz, který jsi mi tu napsal mi vyřešil všechny problémy - proste jen jsem ješte k tomu co jsi napsal už dříve do BODY přidal "-moz-box-sizing : border-box;" a už to šlape - super :) - už jsem si zase jendou říkal, že něco asi opravdu nejde :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: