Autor Zpráva
gygabyte
Profil *
Mám problém.
Když nějaký text incuduju pomocí php například takto <div class="seznam"><?php include "seznam.inc" ?></div> Tak v IE je vše v pořádku a includovaný seznam se naformátuje tak jako má, ale v FF to CSS ignoruje... co mám dělat?
yFang
Profil
gygabyte
Chyba téměř určitě nebude v tom includování, ale v tom, že máš blbě napsaný CSS.
co mám dělat?
Ukaž ten svůj kód, nejlépe živou ukázku toho, co to dělá.
Valek.M
Profil *
no prave :-) me to jde jak s include tak i s require..:
<html>
<head>
<style>
.in{color:green;}
</style>
<title>ccc</title>
</head>
<body>
<div class="in"><?php include "in.inc"; ?></div>
</body></html>


nebo
<?php require "in.inc"; ?>
zkuseni hosi s php doufam prominou pripadne chybky :-)
panther
Profil
Valek.M
jestli jsi gygabyte, dej odkaz na stránku, na které je problém.

Pokud gygabyte nejsi, založ si vlastní vlákno a popiš svůj problém.
Valek.M
Profil *
ne gygabyte nejsem.. jen sem to sem psal na ukazku aby to gygabyte skusil ze to funguje(zadnej problem nema teda aspon s timto ne). Ale jak tu pise i yFang a ty panthere, tak by bylo dobry kdyby gygabyte sem vhodil odkaz nebo aspon zdrojac, pokud to uz nevyresil. (Omlouvam se za neustale se vase opakujici nicky v mich prispevcich, ale pisu to tma polopaticky aby si nekdo zase nemyslel, ze se nekdo vydava za nekoho kdo neni).
gygabyte
Profil *
tohle je cast kody ze stranky
<div class="vztekarna">
       <h2>vztekárna</h2>
<div class="vzkaz"><?php include "vztekarna.inc" ?></div>    
      </div><br>


a tohle ce cas z css
.vzkaz {
 text-align: left;
 position: relative;
 left: 20px;
}
Valek.M
Profil *
Me to funguje. Problem nebude v teto samotne tride vztekarna(class), ale nekde jinde v css pokud ti to nejde. nejlepe by bylo kdybys to nekde nahral na server a vhodil sem adresu tech stranek nebo sem vlozil kompletne celi kod stranky i s css.
panther
Profil
gygabyte
- místo position: relative a left používej margin
- v tomto kousku kódu problém není, ukaž celou stránku (pokud ještě nemáš na webu, někam ji nahraj), celým kódem vloženým do diskuse se nikdo probírat nebude

Valek.M
vždy je dobré na začátek příspěvku uvést, na koho reaguješ a komu svůj příspěvek adresuješ, aby nedocházelo k nedorozumněním ;-) Z tvého příspěvku jsem nevěděl, jestli radíš, nebo máš s něčím problém - viděl jsem jen kus kódu :-)
Valek.M
Profil *
ok omlouvam se :-)...vhod sem gygabyte tu stranku.. muzes pouzit trebas pro nahrati webzdarma.cz a nebo internetcentrum (ic)-freehosting
gygabyte
Profil *
Stránka je Tady
gygabyte
Profil *
teda tady
omlouvam se
Valek.M
Profil *
oprav si css takhle..:
div.vztekarna {
color: black;
background-color: #CCCCCC;
font: 14px/1.4 sans-serif;
padding-left: 0.6em;
padding-right: 0.6em;
padding-top: 0.6em;
padding-bottom: 30px;
border: 1px solid;
width: 540px;
height: auto;
text-align:center;
}
div.vztekarna h2 {
background-color: #666666;
font-size: 15px;
text-transform: uppercase;
padding: 0.2em;
margin: 0 auto;
border: 1px solid;
width: 170px;
position: relative;
top: -1.3em;
}
a to ze se ti to ve ff chovalo divne no neni divu kdyz je tma napsana blbost uplne dole....

div.souznam a:hover {
color: black;
text-decoration: underline;
}

-1.3em;
}

.vzkaz {
text-align: left;
position: relative;
left:20px;
}
---------------------------------
-1.3em;
}
... k cemu to ma patrit je jasny ze kdyz takto pokazis kod tak zbytek se ti rozesipe.. nevim k cemu to ma patrit ale staci kdyz to smazes a pujde ti to :-)
gygabyte
Profil *
Panebože já sem pako :) ale dík za trpělivost a pomoc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: