Autor Zpráva
loko
Profil *
mám problém..

css - img nastavený na border:0;
dejme tomu .galerie img {border:double;}


mozzila pochopí správně - obrázek border nemá ale v třídě galerie ano...
exporer rámeček odmítá zobrazit...nevíte kde by mohla být chyba?

díky
Philber
Profil
style.css
body { background-color: #aaaaaa; }
img { border: 10px #000000 solid; }
.trida img { border: 0px; }

index.html
<!DOCTYPE ...>
<html>
<head>
<title></title>
<link rel="stylesheet" href="style.css" media="screen">
</head>
<body>

<img src="obrazek.png" width="100px" height="100px">

<br><br>

<span class="trida">
<img src="obrazek.png" width="100px" height="100px">
</span>

</body>
</html>


takto sem to napsal, snad se to hodí...
Bubák
Profil
.galerie img {border:double;}

Pokud používáš sdružené vlastnosti, je někdy vhodnější zapsat všechny hodnoty:
.galerie img {border:3px double red;}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: