Autor Zpráva
kuj
Profil *
Je možné, že by IE počítal jinak procenta než FF? Mám styl a dělám to tak, že výšku(height) udávám v px a šířku(width) udávám v %. Ale v FF a IE se některé věci zobrazí rozdílně, jakto??
Bubák
Profil
Pokud to není důsledkem rozdílného boxmodelu rozměry by měly být stejné.
Chamurappi
Profil
Reaguji na kuje:
Chceš-li konkrétní odpověď, dodej odkaz na problematickou stránku.

výšku(height) udávám v px
Proč udáváš výšku? Máš v příslušném elementu nějaký obrázek, jehož výška se nikdy nemění? Nebo obsah, který si zaslouží oříznutí?
habendorf
Profil
IE a FF při počítání s % zaokrouhlují různě.
kuj
Profil *
Adresa je webtree.brb.cz - v FF to je správně
Bubák
Profil
html, body {margin: 0; padding: 0;}
kuj
Profil *
Pomohlo to
habendorf
Profil
kuj

Neobtěžuj se, Bubák si poděkuje sám :o)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: