Autor Zpráva
jan.langer
Profil *
Minule jsem to asi špatně formuloval, ale myslel jsem jak uložit obrázky použíté pro web jinam (do jineho adresáře na počítači). Z důvodu toho aby samotná složka s html nebyla moc velká.
panther
Profil
jan.langer
Minule jsem to asi špatně formuloval
a proč tedy zakládáš nové téma?

ale myslel jsem jak uložit obrázky použíté pro web jinam (do jineho adresáře na počítači).
Jako cokoliv jiného. Pokud je máš uložené někde, stačí je zkopírovat do daného adresáře.

Z důvodu toho aby samotná složka s html nebyla moc velká.
Prapodivný důvod. Naopak, čím více budou součásti webu držet pohromadě, tím lépe pro tebe (snadnější pro zapamatování, jednodušší relativní adresy, než odkazovat kamsi do struktury složek jinde).

Udělej si složku pro web, měj v ní *.html a *.css soubory (případně js, zkrátka vše, co potřebuješ). V téhle složce si udělej další složku a do ní dávej obrázky. Že bude celková velikost nadřazené složky větší je jedno, na počítači (serveru) ti to zabere stejně místa, jako když budeš mít obrázky jinde.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: