Autor Zpráva
PetrLAMA
Profil *
Zdravím Vás.
Prosím o radu. Jsem začátečník ve tworbě webu a zajima mě jedna věc. Pro svou stránku používám externí stylování. Mám tedy složku css a v ní *.css soubory které mám nalinkované v html souboru. Vše bylo ok. Najednou dneska když chci změnit nějaké parametry v *.css a předpokládám že s emi projeví ve vzhledu stránky tak NIC. at něco změním či soubory uplně ze serveru odstřelím tak prostě nic. Stránky vypadá pořád stejně. Čistil jsem ruzne cache prohlížečů a hledal chybu všude možně. Poněvadž jsme začátečník zajimalo by mě zda to není nějaká vlastnost stylování či..ja nevím co... .0) Poradíte mi prosím?

děkuji
PetrLAMA
Profil *
Přišel jsem na toto:
Mám nějaká div a v něm něco. To něco se mi nechtělo zobrazovat. Pokud jsem to z toho exetrního souboru hodil přimo do toho divu jako přímy zápis tak to funguje. V souboru ne. Asi mi to něco přehlušeuje. Prosím Vám pohl by mi někdo napsat jaké jsou zákonitosti při načítání těch stylů? co jde prvni co pak..atd atd.? děkuju
PetrLAMA
Profil *
Asi vyřešeno. Měl jsme nalinkovane asi 4 css soubory . Pro slimbox, pisma, menu, bloky atd. Když jsme dal vše do jednoho styly.css tak už to funguje. Ale měl jsem za to že to je jedno. Googlil jsem a nidke žadne vysvětlení. Kdyby mi to chtěl někdo objasnit budu moc rád. děkuji

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: