Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Squeak Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 4. 2009, 22:06:22
Zdravim. Dělam kamarádovi stránky www.reprosoustavy.ic.cz/beta/ a bohužel nemůžu přijít na to, jak zařídit aby se levý sloupec(div id=side, konkrétně tedy jeho div class=middle) přizpůsoboval velikosti celé stránky. Stručně řečeno aby byl ten reprák nalevo dycky vysokej stejně jako stránka s obsahem.
Díky za každou radu |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 7. 4. 2009, 22:08:46
Squeak
řeší se tu tu každou chvíli, co takhle hledat? |
||
Squeak Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 4. 2009, 22:50:02
Já nevím ale co jsem se díval tak mi k tomu nic nesedí. Všude popisujou jak to udělat opticky pozadím což u toho asi nepude (nebo nevím jak)
|
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 7. 4. 2009, 22:51:49
Squeak
„Všude popisujou jak to udělat opticky pozadím“ ano, jinak to udělat nejde.. Co přesně nechápeš nebo proč by to nemělo jít? |
||
Squeak Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 4. 2009, 23:01:31
No nepůjde to tím protože to pozadí nemůžu natáhnout přes celý sloupec. Ten reprák má totiž ještě vršek a spodek a natahovat by se měl jenom ten prostřední div.
|
||
J Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 4. 2009, 00:05:39
„Ten reprák má totiž ještě vršek a spodek a natahovat by se měl jenom ten prostřední div“ - o to to máš jednodušší, když vršek repráku může zařezávat s hlavičkou, a spodek s patičkou, ne?
|
||
panther Profil |
#7 · Zasláno: 8. 4. 2009, 07:17:41
Squeak
„Ten reprák má totiž ještě vršek a spodek“ no a? Natahuj šedé pozadí tak, že budeš mít celý levý sloupec jednobarevný, opakujícím se obrázkem na pozadí. Nahoru a dolu pak umístíš zbytek repráku |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0