Autor Zpráva
MeeBo
Profil
zdravím mam malý problem v niektorých prehliadačoch mi vykreslí background stránky zle a neviem kde je chyba... pls pozrite sa na to
MeeBo Portfolio

Správne to funguje v prehliadačoch: Opera a Google Chrome
Nesprávne to funguje v prehliadačoch: Mozilla Firefox a Internet Explorer
Ghosting
Profil
Trapi te ten pravej bilej okraj?
Zkus dat tride #container o 2-3px vetsi sirku.
MeeBo
Profil
Ghosting:
to by bol problem musel by som prerobit celu stránku a pozadia... prosím vyjadrujte sa len k tej otázke čo sa pýtam... ja viem že sa to dá robyť aj cez border... ale to by chcelo celu prerábku.... nemoze to byt az taky problem ked sa len posunie background o 1-2px... len neviem na to prííísť...
majak108
Profil
Zajimave, s tim jsem se nikdy nesetkal, ale moje rada je budto zvetsit container na 1006px nebo zmensit pozadi na1004px, myslim ze by to mohlo byt tim, aspon se tak prohlizece logicky chovaji.

Pokud ovsem muzu poradit hloubejc, tak predelej ten layout, bude to min prace nez kterou s tim budes mit, pokud to neudelas.
A precetl bych si neco o CSS, protoze z tveho kodu lze jasne vycist, ze s nimi nemas prilis zkusenosti.
Nechci kritizovat, jen radim.

mej se kuba
MeeBo
Profil
majak108:
v pohode mas pravdu nemam s CSS ešte tolko skúseností ale každý predsa niekde začínal... s tým myslím súhlasíš...
potom keby som rozširil container na 1006px tak by mi to pri rozlišení 1024px začalo horizontálne scrollovať...

Edit:// časť som už vyriešil nakoniec som to prerobil a container som dal 1002px + 1px border na pravo aj na lavo... ale vyskitla sa dalsia chyba z neznámeho dôvodu mi to scrolluje v IE... a viem ze IE pripočitava border k celkovej širke toho objectu preto som spravil container o 2px užši ale ajtak urobi horizontalny scroll... pls poradte...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: