Autor Zpráva
Jarko
Profil *
ahoj
jak muzu vycentrovat value v inputech.. vsude je to OK jen v Mozille je to nahore..

prikladam nahled..


Chamurappi
Profil
Reaguji na Jarka:
Při těchto barvách písma a pozadí je jedno, kde text je, protože ho stejně nikdo pořádně neuvidí.
Jarko
Profil *
Chamurappi:
:-D :-D :-D Tak vis nebo nevis..
Nox
Profil
:-D :-D :-D Tak vis nebo nevis..
to je přístup...navíc má fakt pravdu

napiš jak máš definované css
Str4wberry
Profil
Třeba takto:

Ještě by to ale chtělo sjednotit písmo.
Jarko
Profil *
napiš jak máš definované css

no mam definovano jen border a color toho pisma, jinak nic..
Plaváček
Profil
Jarko

A nemáš také náhodou definovanou natvrdo výšku inputu?
Jarko
Profil *
Plaváček:
Ano, to mam..
Plaváček
Profil
Jarko

Chyba, nedělej to a nastav pro input totožný horní a spodní padding (viz http://klient.plavacek.net/input.html ).
Jarko
Profil *
Plaváček:
zajimave reseni, jenze jen takove napul, jelikoz uz inputu type button to tak nadefinovat nejde..
Plaváček
Profil
Jarko

Všechna řešení snažící se znásilnit formulářové prvky jsou jenom napůl. Jediná dobrá rada je prostě tyto elementy nestylovat. Spousta starostí ti ubyde a návštěvníci ocení, že formulářové prvky vypadají tak, jak jsou na svém operačním systému zvyklí. Lepší radu ti nedám a navíc o type button se tu, pokud vím, nemluvilo.
Jarko
Profil *
Plaváček:
nemluvilo, to mas pravdu, ale pokud pises to co pises, tak urcite znas problematiku Mozilli ktera hazi spinu na IE a sama neumi spocitat padding..
Plaváček
Profil
Jarko

nemluvilo, to mas pravdu, ale pokud pises to co pises, tak urcite znas problematiku Mozilli ktera hazi spinu na IE a sama neumi spocitat padding..

Aha. Z tvé poznámky vyplynulo, že nemáš nastudovanou problematiku. Začni, prosím, tady http://latrine.dgx.cz/jeste-dokonalejsi-stylovani-formularu . Pak se vrať s dalšími konkrétními dotazy.
Jarko
Profil *
Plaváček:
A jakou to ma souvislost s tim co jsem napsal?
yFang
Profil
Jarko
nemluvilo, to mas pravdu, ale pokud pises to co pises, tak urcite znas problematiku Mozilli ktera hazi spinu na IE a sama neumi spocitat padding..
To je dost diskutabilní, který prohlížeč to umí, či neumí spočítat. Přečti si něco o box modelu.
Chamurappi
Profil
Reaguji na yFanga:
Okrajový box model (tedy ten „špatný“) používá na formulářových prvcích víc prohlížečů, nehledě na vykreslovací režim.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: