Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
jak sa robi aby sa position aboslute nehybalo? ale ostalo na monitore prilepene?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Anonymního:
Zařiď, ať se hýbe vše ostatní — dej to do <div>u se stylem „overflow: auto“.
Nebo použij „position: fixed“, ale to podporuje Explorer pouze ve standardním režimu a až od verze 7.
panther
Profil
Anonymní
jak sa robi aby sa position aboslute nehybalo? ale ostalo na monitore prilepene?
konkrétní ukázka toho „hýbaní“ by nebyla? Absolutní pozice je absolutní vzhledem k nadřazenému prvku.

Druhá věc je, že ač nevidím problémovou stránku, na 99% pozicuješ naprosto zbytečně - jistě to, co děláš, jde udělat bez pozicování ;-)
Anonymní
Profil *
ja nemam div, ja mam tabulku id="toto" a style #toto position aboslute tol left...
Hitman
Profil
Anonymní
Co takhle poslat ukázku?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: