Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj, tak mám menší problém s orámováním divu pod mozilou to funguje přesně podle představ, ale IE si dělá co chce.

Prosím nevíte jaký parametr to může spravit na problém můžete nahlédout na této adrese:



http://brzek.softex.cz/kumost

Děkuji

Tom
Plaváček
Profil
Protože IE neumí tuhle konstrukci

.clearfix:after {
content: ".";
display: block;
height: 0;
clear: both;
visibility: hidden;
}

pro IE musíš bohužel ukončit float prvky jinak,kupříkladu takto:

.end {
clear: both;
height: 1px;
line-height: 1px;
font-size: 1px;
}

<div id="obsah" class="clearfix">
<div id="levy">
<p>No tak to jsem zvědav jak nám to bude fungovat.</p>
<p>No tak to jsem zvědav jak nám to bude fungovat.</p>
<p>No tak to jsem zvědav jak nám to bude fungovat.</p>
<p>No tak to jsem zvědav jak nám to bude fungovat.</p>
<p>No tak to jsem zvědav jak nám to bude fungovat.</p>
</div>
<div id="pravy">
<p>Sloupec nabídek</p>
<p>Sloupec nabídek</p>
<p>Sloupec nabídek</p>
<p>Sloupec nabídek</p>
<p>Sloupec nabídek</p>
</div>
<div class="end">&nbsp;</div>
</div>

jo. a ještě ti tam poletuje Peekaboo bug, řešení viz Interval - http://interval.cz/clanek.asp?article=3137 .
Anonymní
Profil *
Děkuji
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.