Autor Zpráva
Bartolomeo Diaz
Profil *
Ahoj,
prosím o radu. Doteď jsem dělal design tabulkama a pohoda, ty divy s css, to je teda síla!
http://www.obchodvm.cz/zszidlochovice/ - V IE to vypadá v pohodě, ale ve foxu rozhozený. Mám tam padding: 9px od krajů, fox zvětší celej ten blok. Pak rámeček kolem toho loga - jaktože v IE pohoda a ve foxu to je větší?? To si IE dělá vnitřní rámování a fox vnější nebo co? To samý s tím "buttonem".. Asi mi jebne, pomožte prosím..
Miloš
Profil
Protože pospíchám do práce, nemám čas se zabývat tvým kódem (ale to se jistě někdo najde), tak aspoň obecná rada:
http://css.interval.cz/layouty/ znáš?

Pokud jde o odlišné počítání rozměrů, vinen by mohl být odlišný box-model: http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
Bartolomeo Diaz
Profil *
Miloš: Dík. :) Zrovna jsem zkoušel ty módy, přesně ten tvůj druhej odkaz a když jsem tam fouknul standardní <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"> tak je to "rozplavaný" v IE a FF. Takže to asi nechám ve standardním a zkusím to doladit, hlavně aby to už bylo ve všech prohlížečích stejný..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: