Autor Zpráva
azo
Profil *
ahojte ..robim stranku www.liptovinfo.sk ..som celkom zaciatocnik ...robi mi problem to ..ze stranku chcem optimalizovat co najvjac ..ked dam menu pozitiovat na absolute ..ide to pekne ked mam rozlisenie 1024x768 ...akonahle zmenim rozlisenie ..je to na nic ...(poziciu pocita od laveho horneho rohu HTML ) ...tu je ten problem ..ako vyriesit aby to pocitalo od rohu tabulky ??? ...skusil som dat tam tabulku a relative som daval ...to mi ties pekne robilo ..dokonca ked som zmenil rozlisenie setko fakcalo ...ale zase v IE ...tie pixely dako inak prepocitava ...a zase to rozhadze ..ja us nevim co dalej ..chcem to vyriesit ..a nemosem sa pohnut dalej :(
valecekm
Profil
tomuto dej nejakou sirku, width:???px; a melo by to slapat;

.tabulka { position: relative; } na .tabulka { position: relative;width:???px; }

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: