Autor Zpráva
glogloman
Profil *
Zdravím,

předem musím říct, že vím, že jsem ..ehm.. blbec, že jsem naše firemní stránky www.aquatravel.cz ladil jen pro IE6 a pak IE7. A teď když přišel IE8, který už konečně zobrazuhe stránky validně, jsem zjistil, že se mi tyot stránky celý rozhodily (i ve FF)..

Jde mi hlavně o to, že se mi nezobrazuje opakovaně obrázek na pozadí DIVu s CLASS main (původně to bylo přes ID), i když v CSS to mám nastavený.. vyzkoušel jsem již všechno možný, ale nic.. :( Potom ještě nevím jak stránku vycentrovat v okně jinak než přes atribut text-align: center;

.main {
	width : 1000px;
	height : 100%;
	margin : 0px;
	padding : 0px;
	background-image: url(images/body.png) !important;
	background-repeat: repeat-y;
	background-color: white;
	display: block;
	visibility: visible;
	background-attachment: scroll;
}


Dál se mi pak ještě nezobrazujezápatí tak kde má a ať mu nastavím cokoliv, tak se mi zobrazuje přes menu, tak jsem ho teď raději skryl..

Předem díky za rady, Jirka.
panther
Profil
glogloman
Jde mi hlavně o to, že se mi nezobrazuje opakovaně obrázek na pozadí DIVu s CLASS main
chybí ti tam cleaner.

Přidej třeba
<div style="clear: both;">&nbsp;</div>
před konec divu „.main“
panther
Profil
glogloman
Potom ještě nevím jak stránku vycentrovat v okně jinak než přes atribut text-align: center;
margin: 0 auto


Dál se mi pak ještě nezobrazujezápatí tak kde má a ať mu nastavím cokoliv, tak se mi zobrazuje přes menu
ve FF se zobrazuje korektně. V jakém prohlížeči problém?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: