Autor Zpráva
zawin
Profil
Zdravim, da sa nejakym sposobom aplikovat vzhlad na vsetky submit tlacitka? bez toho aby som tam musel zadavat ze class=tlacitko a podobne? Dakujem
tom-as
Profil *
kdyz pouzijes <button type="submit">odeslat</button>, tak potom neni problem globalne nastylovat button
u <input type="submit" value="odeslat"> to pujde asi jedine, kdyz stranku prozenes prez nejaky javascript, ktery tam tam doplni classu "tlacitko", ale rozumejsi bude napsat to tam rucne ;)
panther
Profil
tom-as
to pujde asi jedine, kdyz stranku prozenes prez nejaky javascript, ktery tam tam doplni classu "tlacitko"
...což není nejlepší, protože JS se dá vypnout, že?

zawin
nelze úplně všude, tedy nelze vůbec :-)
tom-as
Profil *
panther
...což není nejlepší, protože JS se dá vypnout, že?
proto pokracuju tim, ze „...ale rozumejsi bude napsat to tam rucne ;)[/i]“, nebo pouzit button, ze ;)
vynalezce
Profil
„to pujde asi jedine, kdyz stranku prozenes prez nejaky javascript, ktery tam tam doplni classu "tlacitko"“
...což není nejlepší, protože JS se dá vypnout, že?


co takhle to jednou protahnout phpkem (strtr nahradit type="submit" za type="submit" class="trida")
a nalejt to normalne na server v podobe ktera z toho vyleze
panther
Profil
zawin
bez toho aby som tam musel zadavat ze class=tlacitko a podobne?
a budeš tam těch submitů mít tolik, že tě těch pár znaků bude obtěžovat?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: