Autor Zpráva
searno
Profil *
Ahojte potreboval by som poradit uz si neviem rady s tymto



Stale mi tam medzi div vznika ta medzera na obrazku... V css mam nastavene margin vsade na 0 ale furt to robi ako inak len v IE v Opere to ide dobre... Skusal som aj v html dat radsej vsetko do jedneho riadku ale stale nic...

Tu vam prikladam aj css


body {
margin: 0px;
padding: 0px;
text-align: center;
background-color: #f7f7f7;
}

#main {
margin: 0 auto;
padding: 0px;
width: 867px;
height: 921px;
background-color: #ffffff;
}

#shadow_top {
width: 100%;
height: 16px;
margin: 0px;
padding: 0px;
background-image: url("http://www.arno.hustej.net/image/top_shadow.jpg");
background-repeat: no-repeat;
}

#shadow_left {
width: 16px;
height: 921px;
margin: 0px;
padding: 0px;
background-image: url("http://www.arno.hustej.net/image/left_shadow.jpg");
background-repeat: no-repeat;
clear: left;
float: left;
}

#shadow_right {
width: 16px;
height: 921px;
margin: 0px;
padding: 0px;
background-image: url("http://www.arno.hustej.net/image/right_shadow.jpg");
background-repeat: no-repeat;
clear: right;
float: right;
}

#shadow_bottom {
width: 100%;
height: 16px;
margin: 0px;
padding: 0px;
background-image: url("http://www.arno.hustej.net/image/bottom_shadow.jpg");
background-repeat: no-repeat;
clear: both;
}

#header {
width: 791px;
height: auto;
margin: 0px;
padding: 0px;
float: left;
}

#left_bar {
width: 197px;
height: auto;
margin: 0px;
padding: 0px;
float: left;
float: right;
border: 0px;
border-right: 1px #f7f7f7;
background-image: url("http://www.arno.hustej.net/image/left_gradient.jpg");
background-repeat: repeat-y;
}

#right_bar {
width: 197px;
height: auto;
margin: 0px;
padding: 0px;
float: left;
border: 0px;
border-left: 1px #f7f7f7;
background-image: url("http://www.arno.hustej.net/image/right_gradient.jpg");
background-repeat: repeat-y;
}

#center {
width: 397px;
height: auto;
margin: 0px;
padding: 0px;
float: left;
}

img {
margin: 0px;
padding: 0px;
border: 0px;
}



Dopredu dakujem za pomoc
Plaváček
Profil
searno

Nejlepší by byla živá ukázka, ze samotného CSS a chybějícího obrázku se toho moc vyluštit nedá. Zkusím křišťálovou kouli - tohle by nepomohlo?

img { 
margin: 0px; 
padding: 0px; 
border: 0px; 
display:block
} 

searno
Profil *
Tu je link http://arno.hustej.net/index.html


Nepomohlo ani ten block...
Plaváček
Profil
searno

DIV se takto <div id="shadow_top"/> neuzavírá. Správně bys měl použít tuto konstrukci: <div id="shadow_top"></div>. Zkus pro shadow_top nastavit font-size: 1px a line-height: 1px.

Nicméně nezvolil jsi pro daný design nejvhodnější kodérské řešení.
searno
Profil *
Div tam mam normalne takto <div id="shadow_top"></div> nie s tym lomitkom...

A ako myslis ze by to podlo lepsie nakodovat... Rad si necham poradit aspon sa priucim
Plaváček
Profil
searno

Vnoříš DIVy. Main bude mít na pozadí v ose-y obrázek, který bude simulovat vertikální ohraničení. Jeden vnořený DIV (určitě tam budeš mít hlavičku nebo tak něco) bude mít na pozadí obrázek s horní grafikou. A další DIV bude třeba patička, která uzavře web a na pozadí bude mít obrázek se spodním ohraničením. Nezadávej nikdy výšku layoutu (DIVu), protože nikdy nevíš, jak bude obsah dlouhý.
searno
Profil *
aha diky urcite je to jednoduchsie ako sa babrat s tym vysie
searno
Profil *
No uz to ide v pohode aj je to jednoduchsie zatial to skusam len na localhoste v pc...

A nevies prosimta o nejakom tutoriale ako dostat do RS vlastny layout ja mam vytvoreny resp.. pracujem na nom ale neviem ako ho vlozit do joomly...

Layout by mal vyzerat takto

[img]http://img107.imageshack.us/i/indexc.jpg/[/img]
searno
Profil *
Prepac pomylil som sa

Odkaz
Plaváček
Profil
searno

Zkus začít na specializovaném fóru, třeba zde http://www.joomlaportal.cz/ . Konkrétní zkušenosti se šablonami pro tento redakční systém nemám a protoi ti lépe poradit nemohu. Často také pomůže přečíst si dokumentaci a návody k vybranému RS.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: