Autor Zpráva
Apollo
Profil *
Omlouvám se že vás otrovuju ale v css začínám a na tendhle dotaz jsem nikde na webu nenašel odpověď.

Chtěl bych si vás zeptat jak by měl vypadát kod pro vložení obrazku ale inportovanej z něvo.css do index.php.

Vlastně potřebuju to samé ale aby to fungovalo v něco.css a ne přimo v index.php.
<span style="position: absolute; top: 0px; left: 0px; z-index: -1"><img src=něco.gif ></span>
Pan X
Profil
Mno, do index.html si dáš toto:

<img src="neco.gif">

nebo
<img src="neco.gif" id="obrazek">



a potom do něvo.css
img
{
position: absolute;
top: 0px;
left: 0px;
z-index: -1;
}

nebo
#obrazek
{
position: absolute;
top: 0px;
left: 0px;
z-index: -1;
}
Apollo
Profil *
img
{
position: absolute;
top: 0px;
left: 0px;
z-index: -1;
}

A kde tu zadám cestu k obrázku? Jinak moc děkuju.
Apollo
Profil *
Promiňte spatně jsem si to přečet už vím děkuju.
Apollo
Profil *
Nevím proč ale nejde mi to. Musím do index.php dávat to <img src="neco.gif"> ? bo obrázek se mi tam sice vloží ale ignoruje neco.css. Někde jsem vyhrabal todhle že v css bylo jen třeba

#header
{
clear: both;
padding: 0;
height: 260px;
background-image: url(images/920.jpg);
background-repeat: no-repeat;
}

atd....

a v index.php jen
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="neco.css" />
panther
Profil
Apollo
Musím do index.php dávat to <img src="neco.gif">
pokud tqam chceš obrázek tak ano.

Někde jsem vyhrabal todhle že v css bylo jen třeba
to je přidání obrázku na pozadí elementu s id header.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: