Autor Zpráva
Michalowic
Profil *
Zdravím,
mám takový problém. Nastavil jsem pozadí všech možných divů na "white", ale bohužel, stále to nedělá to co chci a vkládá mi to pozadí "body". Nevím moc jak to vysvětlit, ale myslím, že každý pochopí..stránky www.bigshockteam.cz
Plaváček
Profil
Michalowic

Neporadím ti asi lépe, než místo absolutního pozicování použít pro hlavní obsah webu float (více třeba zde: http://www.pixy.cz/pixylophone/2003_12_archiv.html#1071056082 )
Michalowic
Profil *
Nějak se stále nedaří, který div myslíš? :(
Plaváček
Profil
Michalowic

Ten druhej:

<div id="sloupce" style="background-color: white;">
<div style="position: absolute; width: 620px; top: 20px; left: 30px; background-color: white;"><div class="nadpis_novinky"><a href="view.php?nazevclanku=adrenalin-cup-2009&amp;cisloclanku=2009070003">Adrenalin Cup 2009</a></div>

Michalowic
Profil *
Tak to nezabralo, ani jedno z nastaveni float nepomohlo :(

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: