Autor Zpráva
Liner
Profil *
ahoj. mám problém, že mi proste nejde vlozit do obalovaciho divu mensi div.. v ie7 to vypda tak jak by podle me meno ale ve firefoxu to jep roste mimo ten obalovaci div + nezobrazujese mi u spodni listy obrazek který se v ie7 rozbrazuje normálne...moc bych poprosil o nejakou radu

tady sou stránky http://lama-tuning.xf.cz/jiny/index2.html
Str4wberry
Profil
Co takhle vyclearovat? Třeba přidat overflow: hidden pro #page.
Bubák
Profil
Tradiční odkaz k problému:
Jak funguje "float" a "clear"
Liner
Profil *
diky tamto pomohlo :) diky moc :) a jeste jeden dotaz... podobnej :) kdyz bych chtel to menu i na druhystrane aby ten obsah byl uprostred tak se mi to taky nevede... to pravy menu se da doprava ale az pod konec obsahu... co stim prosim :)

web: http://lama-tuning.xf.cz/jiny/1.html
diky :)
Str4wberry
Profil
Co mu dát třeba float?
zvěřiňák
Profil
V html dej nejdřív menu, potom menu2 a nakonec obsah.
<div id="page">
<div id="menu"></div>
<div id="menu2"></div>
<div id="obsah"></div>
</div>


A nebo jak říká Str4wberry.
Liner
Profil *
to prehazení me totálne nenapadlo :) diky :) a stim float sem nejak zkousel ale neslo mi to nejak...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: