Autor Zpráva
Caric
Profil *
Zdravim borci,
uz asi hodinu nastavujem marginy a paddingy na nulu vsade mozne a vo firefoxe mi nechce medzera zmiznut svina tak sem pisem ci mi niekto nebude vediet help.

link: http://caric.yw.sk/datron/domov
(horne menu "zoznam nástrojov" "kontakt") a medzi tými rámčekmi vo firefoxe mám asi 2-3px medzeru, ak ju vidíte. A vadí mi tam. A neviem ju dať preč. V exploreri 7 ju nemám.

zdroják:
<ul class="top_menu">
<li><a href="http://caric.yw.sk/datron/domov">zoznam nástrojov</a></li>
<li><a href="" >kontakt</a></li>
</ul>

styly:
.top_menu {
white-space: nowrap;
list-style-type: none;
float: left;
position: relative;
top: 58px;
left: 300px;
margin: 0px;
padding: 0px;
width: 320px;
}
.top_menu li
{
overflow: hidden;
white-space: nowrap;
display: inline;
padding: 10px;
margin: 0px;
border: 1px solid black;
}
.top_menu a
{
margin: 0px;
padding: 4px;
color: white;
}

Skusal som vsetko mozne a ten padding: 10px, to je len vnutorne aj ten som skusal na 0.
Ak niekto najdete kde je zrada budem vdacny.
SwimX
Profil
nepomůže vám: 3px? nezkoumal jsem to, jen tipuji
Caric
Profil *
Lenze to nebude ten bug asi. Lebo explorer mi to asi vykresluje spravne. FF je problem.
No nastavil som tento margin na -3px a teraz mi to firefox vykresluje bez medzery (spravne) a explorer mi ale posunul margin tak ze sa mi uz prvky krizia.

.top_menu li
{
overflow: hidden;
white-space: nowrap;
display: inline;
padding: 10px;
margin: -3px;
border: 1px solid black;
}
Caric
Profil *
ked nastavim len margin-left na -3px tak je to to iste
Caric
Profil *
Keď nastavím margin-left na -3px tak to tiez nevykresli rovnako.
Caric
Profil *
Uz som nasiel chybu. Aj polozkam li treba nastavit float: left;

No a nasiel som to v tomto fore http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=7&topic=96375

Tak ak tak tuto temu zmazte, predty som to nenasiel.

Diki

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: