Autor Zpráva
DJ D8
Profil
www.try.e-blog.cz

Už si nevím rady, problém s prohlížeči, IE nyní vůbec nečte a rozhodilo web, Mozilla má pár problémů a Opera čte dokonale.

Dál mám v Opeře Border okolo Login inputu, který ani za zlaté prase nejde odstranit, prosím poraďte jak se zbavit alespoň některých z těchto problémů.
Joker
Profil
DJ D8:
Dál mám v Opeře Border okolo Login inputu, který ani za zlaté prase nejde odstranit
Kterého? Já v Opeře nic nezaznamenal.

V IE se pravý sloupec hodí až pod obsah - problémy s plaváním?
panther
Profil
DJ D8
problém s prohlížeči, IE nyní vůbec nečte a rozhodilo web, Mozilla má pár problémů a Opera čte dokonale.
já čtu taky dobře, ale nechce se mi hledat chyby, takže buď tak laskav a popiš, kde jaký problém máš.
DJ D8
Profil
To vím, ale to je peedingem, který nahrazuje rozmněr a je to jiné než v Operře a FF, který to čte bez problémů, potřeboval bych vyčlenení css pro IE
DJ D8
Profil
V IE je to vše jeden velký problém, asi to napíšu znovu
Bubák
Profil
DJ D8
mám v Opeře Border okolo Login inputu

Joker
Já v Opeře nic nezaznamenal.

Chvíli mi trvalo, než mi to došlo, někdo má, někdo nemá, malá nápověda:


To vím, ale to je peedingem, který nahrazuje rozmněr
Nezozumím jazyku tvého kmene, ale zkus smazat zvýrazněnou část, nepatří tam:
</div><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
DJ D8
Profil
Bubák

Omng vůbec jsme to nepochopil dík yza radu
Radek9
Profil
DJ D8:
Prostě máš vedle doctypu ukončovací značku divu, které tam nemá co dělat.
DJ D8
Profil
Hmm... nice, docela by mě zajímalo co tam dělá, v header.php vůbec není.
Stejně to nemá vliv ne?
Bubák
Profil
DJ D8
Máš v Opeře uložené přihlašovací údaje k webu (ostatní nemají), Nejsi přihlášený a Opera napovídá, že se můžeš přihlásit (Ctrl+Enter, nebo kliknutím na Hůlku)

Před Doctype máš "</div>", IE je ve quirku a používá "chybný" box model. Když smažeš, co před DTD nepatří, budeš mít IE ve standardním zobrazovacím režimu a IE (verze 6 a novější) zobrazí rozměry boxů takové, jak si přálo Weličenstvo3C.
Bubák
Profil
Stejně to nemá vliv ne?
Vyzkoušej, režim prohlížeče zjistíš tímto:
javascript:(function(){var%20mode=document.compatMode,m;if(mode){if(mode=='BackCompat')m='Quirks';else%20if(mode=='CSS1Compat')m='Standards%20Compliance';else%20m='';alert('The%20document%20is%20being%20rendered%20in%20'+m+'%20Mode.');}})();
DJ D8
Profil
JJ chápu, ale nějakým způsobem se tam pořád to zakončení objevuje, nemám ho v kódu, nevíš jak se toho zbavit, nemůže to tam generovat ic.cz?
warman
Profil
v OPERA 10 beta2 taky rozhazeny...
Bubák
Profil
warman
Nevidím nic rozbitého, Opera verze 10.00 Beta 2, sestavení 4520.
DJ D8
Profil
JJ ale IE IE IE to kvůli tomu rozhodila, generuje to tam WP a já vůbec nevím proč, už jsem zkusil všechno, dobrý, že to je jen na zkoušku, pak to budu dávat na web a tam se to už generovat nebude.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: