Autor Zpráva
Mch81
Profil
Zdravim,

potreboval bych nastylovat submit button a to tak, aby misto tlacitka tam byl obrazek. Co si o tom myslite z hlediska validity a spravnosti reseni. A take, zda to udelat tak, ze pridam inputu class="obr" a ten pak nastyluju v CSS

Diky za odpoved

Michal
hary28
Profil
Toto nepatří určitě do sekce php. Obrázkový button lze udělat pomocí css nebo také pouze pomocí html http://www.jakpsatweb.cz/html/formulare.html#input je na to type="image".
Trejpa
Profil
Mch81
ze pridam inputu class="obr" a ten pak nastyluju v CSS
Proč to dělat stylem, když je na to v HTML několik možností:

1. Tlačítko <button> může obsahovat <img> (příklad). Zobrazuje se jako obrázek na tlačítku.
2. Tlačítko <input type=image> se zobrazuje bez tlačítkového okraje (příklad). Navíc odesílá souřadnice.
Mch81
Profil
diky to mi stacilo.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: