Autor Zpráva
lopik007
Profil
Jak vytvořit vlastní galerii? Udělal jsem to následovně:

#galerie(
margin: 10px 10px 10px 10px;
)

a do php kodu zapsal takto:

<div id="galerie">
<?php include ("galerie.html") ?>
</div>

Ale nejde proč?
Radek9
Profil
Je to rozbíté.
lopik007
Profil
A jak to tedy napravit? Napadla mě jedna věc, což je podle mne úplná blbost, a to, vložit galerii do includovaného souboru, jenže tam není nic co odkazuju na css
Radek9
Profil
Můžeš sem prosímtě dát odkaz na živou ukázku nebo alespoň obsah souboru galerie.html? Takto nic nepoznáme :)
lopik007
Profil
Není to má stránka, někomu jí dělám, ale nejde ta galerie, tak jsem se zeptal
http://anoif.ic.cz/galerie.php
Radek9
Profil
A co přesně nefunguje?
lopik007
Profil
Nefunguje galerie.
margin: 10px 10px 10px 10px;
Radek9
Profil
Funguje. Mě se to prostě o těch 10px posunuté zobrzí.
lopik007
Profil
Ale mě ne. Kde tedy může být chyba?
Radek9
Profil
...his)"><img src="images/nehty/10.jpg" alt="10" title="Desata fotografie" width="149" height="109"></a>...

Chybí ti tam >. Možná to je kvůli tomu.
lopik007
Profil
Ne není, opravil jsem to,a je to pořád to samé
lopik007
Profil
Takže ččím to tedy může být, že to nejde mi, ale vám jo?
Radek9
Profil
Jaký používáš prohlížeč?
lopik007
Profil
Opera ta nejnovější verze
Radek9
Profil
V opeře mám úplně stejnou mezeru jako ve FF.
lopik007
Profil
aha takže čím to může být? Nebo pošlete screen abych viděl jakou mezeru máte mezi obrázky vy
ladik
Profil
lopik007
Pokud chceš mezeru mezi obrázky galerie, nastav:
#galerie img (
margin: 10px;
) 
OT:
1. používej pro náhled galerie zmenšeniny obrázků
2. různá šířka (145 a 149px) obrázků je záměrná?
lopik007
Profil
Ano je, ale má to být 145x109, a galerie stále nejde
ladik
Profil
lopik007
Vymaž cache prohlížeče.
lopik007
Profil
Tak jsem cache ani nečistil, ale spustil web znova večer, a už to vidím i já

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0