Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
marta22 Profil |
#1 · Zasláno: 19. 9. 2009, 23:34:46
Dobrý,
potrebujem vkladať predefinované texty do políčka pre vyhladávanie. V upravenom phpBB mám v súbore texty.html preddefinované texty kt. vkládam ako súčasť novej správy (témy). súbor obsahuje skript: <script type="text/javascript"> // <![CDATA[ var form_name = 'postform'; var text_name = 'message'; // ]]> </script> <script type="text/javascript" src="{T_TEMPLATE_PATH}/editor.js"></script> potom nasledujú texty: <a href="#" onclick="insert_text('{L_LOKALITA}', true, true); return false;">{L_LOKALITA_1}</a> ... Vložiť texty do novej správy sa mi darí (asi súbor: posting.php a šablona posting_editor.html) Rovnaké preddefinované texty potrebujem vložiť pri vyhladavani do vyhladavacieho plička. Už sa s tým trápim dlho no neviem si rady. Zatial sa len učím. Predpokladam, že bude treba upraviť skript: <script type="text/javascript"> // <![CDATA[ var form_name = 'postform'; var text_name = 'message'; // ]]> </script> prípadne ešte súbor editor.js - ale vobec neviem ako. Poradí mi niekto? |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
peta Profil |
#2 · Zasláno: 23. 9. 2009, 16:12:46
policko = '<input type="text" name="vyhladavanie" value="'+text_name+'">';
document.write(policko); //? objekt.innerHTML = policko; Na to se ptas? insert_text('{L_LOKALITA}', true, true); To vypada na PHP sablonu, kde {L_LOKALITA} nahrazuje php script za nejake jmeno. To je tak vsechno, co se za ze zapsaneho zadani vycist. |
||
marta22 Profil |
#3 · Zasláno: 23. 9. 2009, 16:44:45
Keď sa tak na ten môj príspevok pozerám, asi je to napísané dosť neprehladne.
V upravenom phpBB sa dajú do novej správy/príspevku vkladať smajlíci z popup otvoreného okna. Teraz sú tam namiesto smajlíkov rôzne texty (veľa textov). Tie isté texty (z uvedeného popup okna) potrbujem vložiť i do vyhľadávacieho políčka pri vyhľadávaní v správach/príspevkoch no neviem ako nato. |
||
peta Profil |
#4 · Zasláno: 24. 9. 2009, 15:47:48
To zni zajimave, ale bez linku na stranku nevim, jak se ta policka jmenuji.
"insert_text('{L_LOKALITA}', true, true); vloztext2();" to by mohla byt cela uprava a pripsani funkce vloztext2. A nebo uprava funkce insert_text, aby to krome do policko1.value pridavala tez do policko2.value . |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0