Autor Zpráva
Mch81
Profil
Muzete mi nekdo rici, proc mi nejede odecitani casu v OPERE. FF a IE funguje bez problemu. Po refreshi stranky sice odecte jedno cas, ale dale uz nepokracuje. nevim proc

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
	<head>
	
	<link href="/../css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="/../css/index.css" rel="stylesheet" type="text/css" />


	<link rel="shortcut icon" type="/image/x-icon" href="favicon.ico" /> 
	<title></title>
   <script>

                    var c=960;
                    var t;
                    

                    function timedCount()
                    {
                        min = Math.floor(c / 60);
                        sec = c - min * 60;
                        if(sec < 9)
                            {
                                sec = "0" + sec;
                            }
                        if(c > 1)
                            {
                                document.getElementById('cas').innerHTML =min + ":" + sec;
                            }
                            else
                            {
                                document.getElementById('cas').innerHTML = "0:00" ;
                            }
                        c=c-1;
                        t=setTimeout("timedCount()",1000);
                    }
    </script>

	</head>
  <body>


    <table>
        <tr>
            <td class="green">
                Zbývající čas:
            </td>

            <td colspan="2"  class="reddd">
                <span id="cas"></span>
                                <script>
                    timedCount();
                </script>
                            </td>
        </tr>
    </table>

  </body>

</html>

Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Mch81:
Uvedený kód mi v Opeře 9.64 funguje bez problémů. Pokud něco, cos neuvedl, způsobuje chybu, prosím o odkaz na živou ukázku.
Mch81
Profil
pouze jsem vymazal tagy, ktere nejsou treba, ziva ukazka zatim nejede. Zkusim operu v na jinem PC.
peta
Profil
Mch81 Kod, ktery sem das si dej do html a zkus. pokud funguje, asi je problem jinde, jak pise Cham. Pokud je problem jinde, tipoval bych na dve shodna ID. Tuto moznost ti zobrazi JS konzola, ve FF Nastroje - chybova konzola.
Pred ladenim js odlad html kod, online validatory pomuzou. Treba vidim type="/image/x-icon"
Bubák
Profil
tipoval bych na dve shodna ID
Tipoval bych, že pak by odpočet nefungoval v žádném prohlížeči.
Mch81
Profil
peta: co se týká validace, tak tu dělám vždy až na závěr, nemá cenu dle mého názoru validovat html kód, když je to pracovní verze. Co se týká type="/image/x-icon" tak to zrovna mi validátor jako chybu nezobrazí. A dále JS console mi žádnou chybu nezobrazí :(

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: