Autor Zpráva
Slovakia
Profil
Dobry,
chcem aby sa mi na stranke pri prejeti kurzorom mysi cez odkaz zobrazila pod tym odkazom napr.: dalsia tabulka s odkazmi,div s odkazmi ....... budem rad za kazdy navrh........
Chamurappi
Profil
Reaguji na Slovakiu:
Mohl bys mi prosím objasnit, proč nazýváš vlákno „onmouseover“? Připadá ti, že to vystihuje podstatu dotazu a že to sem navede lidi řešící stejný problém? A když na tebe vyskočí upozornění, že bys měl zvolit lepší titulek, proč se na něj vykašleš?

budem rad za kazdy navrh
Viz výsledky hledání „onmouseover“ v kategorii JS:
Nefunkční setTimeout
Neúplné odebrání vytvořeného objektu v Opeře.
Události objektů a Internet Explorer
Jak v Opeře 7 vynulovat atribut události?
menu
onmouseover nastavit triedu CSS inému prvku
onmouseover - bublina s obrázkem... Help pls!
odesílání pole hodnot
Jak udělat preload obrázku
getElementById a rovnake ID
nove okno bez ramu
Objekty a vlastnost style
Jak rozsvítit tu část obrázku, na níž právě ukazuji myškou?
potřebuji poradit co mám za chybnou syntaxi
problém s fcí
http://www.jakpsatweb.cz/priklady/barvy-4096.html
kompatibilita onmouseover s dhtml menu
Najetí myší
Jak zobrazit obrázek ve stránce až po načtení celé stránky?
onmouseover
změna pozadí řádku po kliku na odkaz
přiřazení hover stylu
Onmouseover - plynulá změna pozadí
ID tagu používajícího funkci
jQuery a OnMouseOver
Div, mouseover, mouseout, onlick
Souřadnice myši, IE ok, FF blbne
Na mojí stránce nefunguje OnMouseOver/OnMouseOut v novém IE8
Problem s filter v inline zapise
jQuery - zmeny v aktivnom id
Rychlost načtení javascriptu odděleného od html
Onmouseout při opuštění prvku
Varovná hláška
vysouvací horizontální menu - problém se schováváním
problem s obrazkem
Okno pod myší
Změna pozadí dinamicky..?
Změna bordercolor pomoci funkce onmouseover
Zápis ze selectu do textového políčka
Problém s onMouseOver a onMouseOut u divu
Regulárne výrazy - zhoda podľa viacerých pravidiel.
Neviem ako to nazvat
Mapa ČR se zvýrazněním krajů
Náročnost operací a jejich "bezchybné" zvládání
Obrázek se při najetí kurzorem nezmění
Cisto teoreticky: da sa spustit script ako event na a tagu?
zvýraznění čehokoli
Menu pomoci JS - zustava rozevrene (viz odkaz)
Javascript slideshow
Matematická funkce ve formuláři - onmouseover
img[...].src' is null or not an object
najetí myší na jeden obrázek=otevření druhého??
UTC čas - zformátování pro zobrazení onmouseover
Nefungující skript
Adresování událostí (změna událostí)
focus na skrytý element
this.form.submit()
onmouseover a onmouseout a odkazy ve framesetu

A nebo příklady na JPW:
Skrývání a odkrývání textu
Test události onmouseover
Příklad vazby události na změnu stylu textu
Slovakia
Profil
Chamurappi
Čo sa rozčuľuješ ved to je len ******* nazov :)
roberta
Profil
skrytý text si daj do divu, ktorému nastavíš CSS vlastnosť display: none;
a pri udalosti onmouseover zmeníš CSS vlastnosť display (napríklad na block) tomu skrytému divu pomocou javascriptu.
<style>
#skrytyDiv { display: none; }
</style>
<script>
function zobraz()
{
    document.getElementById("skrytyDiv").style.display = "block";
}
</script>
<div>
<a href="#" onmouseover="zobraz();">odkaz</a>
</div>
<div id="skrytyDiv">
dalsia tabulka s odkazmi,div s odkazmi
</div>
Chamurappi
Profil
Reaguji na Slovakiu:
Čo sa rozčuľuješ ved to je len ******* nazov :)
Názvy stránek na svém webu také vyplňuješ blbě?
Mě to nerozčiluje, jen mě udivuje, že odesíláš formulář navzdory jasnému upozornění:

  

Skutečně mě zajímá, co se ti honí hlavou, když čteš takový text. Co by v tom dialogovém okně mělo být, aby to tobě podobné lenochy zastavilo? Možná by tam nemělo být vůbec stornovací tlačítko.

Omlouvám se, že ti neříkám nic k tématu, ale zobrazení/skrývání <div>ů se tu řeší dvakrát měsíčně, takže si můžeš proklikat mnou uvedené odkazy. V mnoha z nich najdeš i skrývání při odjetí (to jen, abys nezakládal vlákno „onmouseout“).
Slovakia
Profil
Chamurappi:
Omlouvám se, že ti neříkám nic k tématu ..........

Ospravedlnenie prijmam nelam si nad tym hlavu :)

...........(to jen, abys nezakládal vlákno „onmouseout“).............

hmm zaujimavy napad dik za radu ..........


A UŽ SA TOĽKO NEROZČUĽUJ :DDDDDDDDD
Chamurappi
Profil
Reaguji na Slovakiu:
A UŽ SA TOĽKO NEROZČUĽUJ :DDDDDDDDD
JÁ SE NEROZČILUJU!!

nelam si nad tym hlavu :)
To dialogové okno je můj výtvor a nejsi jediný, kdo na něj takto (ne)reaguje. Rád bych ho vylepšil. Poraď.
Slovakia
Profil
Chamurappi:
JÁ SE NEROZČILUJU!!
Zase??:D

To dialogové okno je můj výtvor a nejsi jediný, kdo na něj takto (ne)reaguje. Rád bych ho vylepšil. Poraď.
hmm to je veľmi zložité..........ja som sa tym nezaoberal lebo mam fakt naponáhlo tak som ho rychle odklikol...........prehľadávanie vlákien by mi zabralo veľa času,lebo málo názvov vystihuje aj podstatu daného vlákna............inač si myslím že je to dobrý nápad a aj veľmi dobre prevedení, ale ked ho niekto chce obísť tak ho obíde:D

A už viem čo sa toľko rozčuľuješ....... tvoj nápad s dialogovím oknom niekto ignoruje :)))
Witiko
Profil *
Chamurappi - předělej to na window.alert(), pokud věříš, že tvoje metoda na odhalení špatného titulku je dostatečně robustní.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Witika:
Je to odstupňované. Při jednoznačně blbých titulcích se ukáže alert:

  

Hranice je zatím nastavená tak, že si (jakékoliv) jednoslovné titulky ve vývojářských kategoriích vyslouží confirm. Jsem celkem spokojený s úspěšností této metody, ale vždy je co zlepšovat.

Moderátor Chamurappi: Úspěšnost automatické kontroly titulků dotazů se dál řeší jinde.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.