Autor Zpráva
lopik007
Profil
Jak se nezívá funkce, kdy po kliknutí na obrázek, vyjede rámeček s obrázky? Konkrétní příklad. Chci si udělat tohle: ale namísto < code > tam bude napsáno smajlíci, a když na teen obrázek kliknu vyjede mi tabulka se smajlíky
Chamurappi
Profil
Reaguji na lopika007:
Viz příklad Skrývání a odkrývání textu na JPW.
lopik007
Profil
Jaksi nefakčí, ččím to může být? Zapsal jsem to takto:
<script>
  function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style; 
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}
</script>
<style>
h3 {cursor: pointer; cursor: hand; text-decoration: underline}
.skryvany {display: none}
</style>
  <h3 onclick="zobrazSkryj('oddil1')"><img src="../grafika/smile/smile.gif"></h3>
<div id="oddil1" class="skryvany">
  <img src="../grafika/smile/1.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*01*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/2.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*02*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/3.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*03*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/4.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*04*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/5.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*05*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/6.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*06*');return false;" />
  </div>
Chamurappi
Profil
Reaguji na lopika007:
Kód, který uvádíš, funguje.
lopik007
Profil
Chamurappi:

Mi ne nevím proč. Tady zdroj celé stránky:
<h1>Nový článek</h1>
<form method="post" name="clanek" action="inc/newart.w.php?login=<?php echo $_GET["login"]?>">
 <table>
  <tr><td>Titulek článku:</td><td><input name="jmeno" /></td></tr>
<!-- <tr><td>Anotace:</td><td><textarea name="anotace" cols="1" rows="1" style="width: 620px;height:4em;"></textarea></td></tr>-->
  <tr><td>Panel Nástrojů:</td><td>
  <div class="panel">
  <img src="../grafika/smile/B.gif" alt="Smajlík" onclick="insertTag('b');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/I.gif" alt="Smajlík" onclick="insertTag('i');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/U.gif" alt="Smajlík" onclick="insertTag('u');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/S.gif" alt="Smajlík" onclick="insertTag('s');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/A.gif" alt="Smajlík" onclick="insertTag('url');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/CODE.gif" alt="Smajlík" onclick="insertTag('code');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/size.png" alt="Smajlík" onclick="insertTag('size');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/img.png" alt="Smajlík" onclick="insertTag('img');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/hs.png" alt="Smajlík" onclick="insertTag('hs');return false;" />
  <a href="admin.php?act=all&amp;login=<?php echo $_GET["login"]; ?>"><img src="../grafika/smile/archiv.gif"></a>
  <script>
  function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style; 
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}
</script>
<style>
h3 {cursor: pointer; cursor: hand; text-decoration: underline}
.skryvany {display: none}
</style>
  <h3 onclick="zobrazSkryj('oddil1')"><img src="../grafika/smile/smile.gif"></h3>
<div id="oddil1" class="skryvany">
  <img src="../grafika/smile/1.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*01*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/2.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*02*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/3.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*03*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/4.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*04*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/5.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*05*');return false;" />
  <img src="../grafika/smile/6.gif" alt="Smajlík" onclick="insertSmajl('*06*');return false;" />
  </div>
  </div>
  
  </td></tr>
  <tr><td>Text článků:</td><td><textarea name="text" cols="1" rows="1" style="width: 620px;height: 400px;"></textarea></td></tr>
  <tr><td></td><td><input type="submit" value="Odeslat" /></td></tr>
 </table>
</form>
Chamurappi
Profil
Reaguji na lopika007:
Zdroj PHP skriptu mě nezajímá, nemám ani žádný server, kde bych ho mohl spustit.
Chápu, že se tady na diskusi ptáš téměř poprvé (když nepočítám těch předchozích 77 dotazů), takže nemůžeš tušit, že bez živé ukázky se nehneme. Prosím o odkaz na živou ukázku.
lopik007
Profil
Chamurappi:
6ivá ukázka není možná, jelikož to mám v administraci, a tam se bez hesla nikdo nedostane, a heslo vám nedám
Chamurappi
Profil
Reaguji na lopika007:
Tabulka se smajlíky je důvěrná věc, kterou nejde vypreparovat do speciální stránky, na které bys předvedl svůj problém? Tak to ti můžu nanejvýš popřát hodně štěstí.
lopik007
Profil
Chamurappi:
Záhada, u druhého webu mi to jde, ale u mého blogu stále nejde.
lopik007
Profil
Tak už to jde, bylo to tím že byl nastaven height na 50 pixelu a v panelu toho mám více než na 50 pixelu, ale ted řeším něco jiného a to je mezera pod horním panelem nabídky. Čím to může být? Zprávně by obrázek měl být vedle obrázku archivace.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: