Autor Zpráva
ananasovapasta
Profil *
Ahoj,
snažím se pomocí těchto tabulek http://tablesorter.com/docs/ upravit i svou tabulku

<html>
<head>
<title>php stranka</title>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.tablesorter.js"></script>
<script type="text/javascript">
       $(document).ready(function(){
  			$("#myTable").tablesorter();
	   });
</script>
</head>
<body>
<table id='myTable' ><thead><tr><th>ID</th><th>jmeno</th><th>prijemni</th></tr></thead><tbody><tr><td>1</td><td>roman</td><td>pokorny</td></tr><tr><td>2</td><td>ondra </td><td>pokorny</td></tr><tr><td>3</td><td>david</td><td>mrnka</td></tr></tbody></table></body>
</html>

jenže s tímto kódem to bohužel nefunguje, nevíte v čem je problém ?

díky za pomoc
Chamurappi
Profil
Reaguji na ananasovoupastu:
Z uvedeného kódu těžko někdo vykouká, kde děláš chybu. Vždy dávej odkaz na živou ukázku.
ananasovapasta
Profil *
Chamurappi:
Z uvedeného kódu těžko někdo vykouká, kde děláš chybu. Vždy dávej odkaz na živou ukázku.

http://tablesorter.com/docs/#Demo
Chamurappi
Profil
Reaguji na ananasovoupastu:
Tam to funguje. Z toho už tuplem nikdo nevykouká, kde ty děláš chybu.
ananasovapasta
Profil *
Chamurappi:
Tam to funguje. Z toho už tuplem nikdo nevykouká, kde ty děláš chybu.


:) tak v tom pripade uz nevim co bych mel poslat , aby se z toho dalo poznat kde je chyba :) vsechno uz jsem sem poslal ..
Chamurappi
Profil
Reaguji na ananasovoupastu:
v tom pripade uz nevim co bych mel poslat
Viz [#2]. Nebo se věnuj něčemu jinému a na programování si najmi někoho, koho matka příroda obdařila analytickým myšlením.

Kód uvedený v příspěvku #1 funguje.
ananasovapasta
Profil *
Chamurappi:
Nebo se věnuj něčemu jinému a na programování si najmi někoho, koho matka příroda obdařila analytickým myšlením.

ale no tak, jen jsem se ptal, nemusis byt hned hnusnej

Kód uvedený v příspěvku #1 funguje.

jestli je to tak , tak to je vse co jsem potreboval vedet , ted jeste musim zjistit proc to nejde u me
Chamurappi
Profil
Reaguji na ananasovapastu:
jestli je to tak , tak to je vse co jsem potreboval vedet
K tomu jsi potřeboval naši pomoc?

ted jeste musim zjistit proc to nejde u me
Ano, to je přesně to, co tady nikdo zjistit nemůže, protože jsi nedodal odkaz na živou ukázku problému.

nemusis byt hned hnusnej
Pardon, ale vložil jsi sem jen funkční část kódu a funkční ukázku a zeptal ses, v čem je problém. Logika velí, že v ničem a že si z nás děláš šprťouchlata :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: