Autor Zpráva
spiider
Profil *
Ahoj, vim ze to asi nejak jde ale nevedel jsem co dat vyhledat.......potrebuju kdyz kliknu na input aby se vykonal nejaky kod v PHP a ulozil se me vysledek do pameti jako kdyz stisknu CTRL + C takze abych vysledek zobrazil CTRL + V. Asi tam bude hrat roli Ajax ale nevim jaka metoda nejspis v javascriptu mi to pak vsechno ulozi.........diky moc
Aichi
Profil
PHP nemá se schránkou v operačním systému nic do činění, takže pomocí PHP to nejde. Nejde to víceméně ani pomocí javascriptu (FF tomu brání), protože by to mohlo být nebezpečné, abys změnil uživateli obsah schránky. Jde to pomocí flashe.
peta
Profil
PHP urcite ne, to pracuje na serveru a posila ti stranku / soubor.

Ajax je zpracovani formulare bez odesilani.

JS viz Aichi, FF se tomu bude branit, protoze pomoci ajaxu bys mohl odesilat heslo kdo vi kam, kdyby mel nahodou uzivatel ve schrance heslo, protoze je linej opisovat. (tez se pres chranku resi treba avg licencni kod)
google.com javascript clipboard
imploder
Profil
peta:
FF se tomu bude branit, protoze pomoci ajaxu bys mohl odesilat heslo kdo vi kam, kdyby mel nahodou uzivatel ve schrance heslo, protoze je linej opisovat.
To asi těžko, kdyby se dalo do schránky jenom zapisovat. Jenom by ti mohl JS na nějaké stránce to heslo přepsat, ale přečíst ne. I to by ale uživateli mohlo vadit.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: