Autor Zpráva
seremeto
Profil *
function ukazStyl(element,cssVlastnost){
if(document.defaultView) hodnota=window.document.defaultView.getComputedStyle(element,null).getPropertyValue(cssVlastnost);
else if(element.currentStyle) hodnota=eval("element.currentStyle." + cssVlastnost);

return hodnota;
}

function zmenfoto(velikost_galery,pocet_miniphotek) {
var pom=0;
var devata=0;
var minusprvni=0;
for (var i=1; i<=velikost_galery; i++) {
var getImg = document.getElementById("grafika" + i);
var display=ukazStyl(getImg,'display');
if (display=="inline" && pom<1) {
pom++; devata=pocet_miniphotek + 1 + i; if(document.getElementById("grafika" + devata)) alert('devata je!'); 
minusprvni=i-1; if(document.getElementById("grafika" + minusprvni)) alert('minus prvni existuje!'); 
}
}
}



volam to takhle
<a href="javascript:zmenfoto('9','8')\" title='Previous'>Previous</a>



Pak tam je neco takovyhodle
<ul><li class='shipka_left'><a href="javascript:zmenfoto('9','8')" title='Previous'></a></li><li class="mini_photo" id="grafika1" style="display:inline;"><a href="big_galery.php?id=9" onclick="noveokno();" target="Zmenit"><img src="qwe" width="0" height="0" alt="423" border="0"></a></li><li class="mini_photo" id="grafika2" style="display:inline;"><a href="big_galery.php?id=8" onclick="noveokno();" target="Zmenit"><img src="qweqwe" width="0" height="0" alt="qwe" border="0"></a></li><li class="mini_photo" id="grafika3" style="display:inline;"><a href="big_galery.php?id=7" onclick="noveokno();" target="Zmenit"><img src="qwe" width="0" height="0" alt="qwe" border="0"></a></li><li class="mini_photo" id="grafika4" style="display:inline;"><a href="big_galery.php?id=6" onclick="noveokno();" target="Zmenit"><img src="wqe" width="0" height="0" alt="qwe" border="0"></a></li><li class="mini_photo" id="grafika5" style="display:inline;"><a href="big_galery.php?id=5" onclick="noveokno();" target="Zmenit"><img src="qwe" width="0" height="0" alt="eqw" border="0"></a></li><li class="mini_photo" id="grafika6" style="display:inline;"><a href="big_galery.php?id=4" onclick="noveokno();" target="Zmenit"><img src="qwe" width="0" height="0" alt="qwe" border="0"></a>




A pokaždé mi tato funkce -zmenfoto- vrátí "block" místo "inline".. naprosto nelogicky!!! přitom jiné prvky s id grafikaX se v dokumentu nevyskytují.. .zajímavé je také to, že v IE 6, v tom starým **** prohlížeči mi to vrací normálně "inline" už fakt nevim~!

Moderátor Str4wberry: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
peta
Profil
seremeto: pokud mas s tim problem, pouzij jiny script. Ja treba zustanu uplne klidny, ikdyz bez zive ukazky se stava problem neresitelny.

<a href="javascript:zmenfoto('9','8')\"
tady mas treba lomitko chybne

for (var i=1; i<=velikost_galery; i++)
pokud to mas ve foru, pak velikost_galery musi byt cislo, jenze funkci predavas retezec zmenfoto('9','8'), cili retezec '9' urcite neni totez jako cislo 9

co dela funkce ukazStyl neni nikde definovano
Alerty pro kazdou podezrelou promennou take v kodu nevidim.
// tak sorac, ukaz style uz vidim. Jenze na vypis JS konzoly stejne potrebujes stranku. Idealne stejnou jako mas ty

Tak hold, kdyz si chces nechat zivou ukazku pro sebe se vsemi definicemi toho, co jsi vynechal, dobra tedy.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: