Autor Zpráva
argonisius
Profil *
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, jak vytvořit script, který by vypsal všechny položky ze seznamu (pole), které by časově zapadaly do určitého intervalu.

například:

od 10:00 do 12:00 probíhá děj 1
od 11:00 do 12:00 probíhá děj 2
od 12:00 do 13:00 probíhá děj 3

Teď je 11:30 - script vypíše ty děje, které probíhají právě teď = vypíše děj 1 a děj 2

Jak to realizovat?
Molda
Profil

<script>
function jaky_dej()
      {
         var datum = new Date();
         cas = datum.getHours()+""+datum.getMinutes();
         dej_1_start = 1000;  
         dej_1_konec = 1200; 
         dej_2_start = 1100;  
         dej_2_konec = 1200;
         dej_3_start = 1200;  
         dej_3_konec = 1300; 
         if(cas >= dej_1_start && cas <= dej_1_konec) 
         {
          alert('dej 1');
         }
         if(cas >= dej_2_start && cas <= dej_2_konec) 
         {
          alert('dej 2');
         }
         if(cas >= dej_3_start && cas <= dej_3_konec) 
         {
          alert('dej 3');
         }
         
      }
</script>   

<body onload="jaky_dej()">   

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0