Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
beaver146 Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 1. 2010, 22:34:04
Dobrý večer, už tri hodiny hladám na internete a skúšam, už som v koncoch s nervami, jediní kto mi môže pomôcť ste vy, tak to tu vyskúšam.
Mám skript, ktorý by sa mal starať o validáciu formulára a odoslať ho pomocou "ajaxu". Vo firefoxe, opere ide presne podla očakávania => funguje Problém nastáva v IE, kde sa formulár chová, akoby tam žiaden JS nebol <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("#contactForm").validate({ rules: { name: { required: true, minlength: 2 }, email: { required: true, email: true }, comment: { required: true, minlength: 2 }, }, messages: { name: "Vyplňte prosím vaše meno", email: "Zadajte platnú e-mailovú adresu", comment: "Vložte svoju správu" }, submitHandler: function(){ $('#contactForm').hide(); $('.loader').append($('.bar')); $('.bar').css({display:'block'}); $.get('mail.php',{name:$('#name').val(), email:$('#email').val(), comment:$('#comment').val()}, function(data){ $('.bar').css({display:'none'}); $('.loader').append(data); }); return false; }, }); }); </script> Kód pre javascript <div class="loader"></div> <div class="bar"></div> <form method="" action="index.php?page=kontakt&podpage=odoslat" id="contactForm"> <label for="name">Vaše celé meno</label><input type="text" name="name" id="name"/> <label for="email">Kontaktný e-mail</label><input type="text" name="email" id="email"/> <textarea name="comment" rows="8" cols="20" id="comment"></textarea> <input type='submit' name="poslal" value="Odoslať správu"/> </form> Možno ste sa už s niečim podobným stretli, uvítam akékoľvek pripomienky, ďakujem. |
||
Molda Profil |
#2 · Zasláno: 3. 1. 2010, 23:02:20
U mě v IE8 a Chrome vše jede bez problémů
co přesně ti nejde ? máš na mysli že po stisku tlačítka se nic neděje? a máš v IE javu a povolenou? |
||
beaver146 Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 1. 2010, 23:05:11
keď napríklad v IE zadám do políčka povedzme len 1 znak, a treba minimálne 2, validácia nereaguje, proste ako keby tam nebola
a v IE javascript zapnutý mám |
||
Molda Profil |
#4 · Zasláno: 4. 1. 2010, 00:31:14
tak toho sem si nevšim šel odeslat prázdný formulář
IE hlasí chybu v javascriptu minlength: 2 }, < ----------------------------------------------- nelíbí se mu tahle čárka je tam na víc ,stačí smazat }, messages: { name: "Vyplňte prosím vaše meno", |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0