Autor Zpráva
rado2323
Profil *
http://www.enviromentalna-politika.wz.cz/

a este mam taky dotaz mam skript ktory ak zisti ze nebol vyplneny radio tak oramuje cely blok radio ale ide mi to az na druhy krat a potom uz na 100% len na 1x to nechce ist

function KontrolaVstupUdajov(identifikator) { 
/* var PoleFieldset = document.getElementsByTagName('fieldset'); 
for ( var i = 0; i < PoleFieldset.length; i++ ) { 
PoleFieldset[i].className = "odznac"; 
} */ 

var PoleDiv = document.getElementById('stred').getElementsByTagName('div'); 
for ( var i = 0; i < PoleDiv.length; i++ ) { 
PoleDiv[i].className = "odznac"; 
} 

var PoleInputov = document.getElementById(identifikator).getElementsByTagName('input'); 
for ( var i = 0; i < PoleInputov.length; i++ ) { 
if (PoleInputov[i].type == 'radio') { 
var PoleRadio = document.getElementsByName(PoleInputov[i].name); 
for ( var j = 0; j < PoleRadio.length; j++ ) { 
if (PoleRadio[j].checked) { 
RadioButtonOznaceny=true; 
break; 
} 
RadioButtonOznaceny=false; 
} 
if (!RadioButtonOznaceny) { 
//alert(""); 
window.location.href ='index.php#skoc'+PoleInputov[i].name; 
document.getElementById('div'+PoleInputov[i].name).className = 'oznac'; 
return false; 
} 
} 
} 
return true; 
} 




este raz dakujem

Moderátor Joker: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
rado2323
Profil *
.oznac {
	border: 2px solid #00FF00;
         
}

.odznac {
	border: none;
}
rado2323
Profil *
a este preco tak toto nefungzje ale musim to nastavovat cez triedu 'oznac'
document.getElementById('div'+PoleInputov[i].name).style.border='red';  //nefunfguje preco ????
fajzen
Profil
rado2323:
k tvojej prvej otázke: je to preto, lebo keď zadáš do prehliadača http://www.enviromentalna-politika.wz.cz/, a nevyplníš tie radio inputy, tak sa presmeruje na http://www.enviromentalna-politika.wz.cz/index.php#skocot1 (napr.), čo je pre JS iná stránka ako http://www.enviromentalna-politika.wz.cz/, takže sa načíta znovu s neoznačenými divmi... a potom keď už si na http://www.enviromentalna-politika.wz.cz/index.php#skocot1 tak JS pochopí, že nechceš znovu načítať celú stránku ale iba skočiť na #skocot1...
malo by pomôcť, keď dáš do funkcie namiesto
window.location.href ='index.php#skoc'+PoleInputov[i].name;

iba
window.location.href ='#skoc'+PoleInputov[i].name; 


k tvojej druhej otázke, nefunguje to, lebo cez CSS border sa definujú všetky vlastnosti borderu, teda šírka, štýl, farba... takže ak zadáš iba farbu, vyhodnotí to ako chybnú vlastnosť... keď chceš zmeniť iba farbu, musíš použiť
document.getElementById('div'+PoleInputov[i].name).style.borderColor='red';
rado23
Profil *
fajzen diki super pomohlo to takze ja som to dal absolutne a trebalo to dat relativne
rado23
Profil *
a este ak by som mohol poprosit mohol by si sa pozriet na divi ci su dobre lebo v IE je to ok alev FF a Chrome mi lavy stlpec dava dolu

este raz vdaka
fajzen
Profil
rado23:
skúšal som to na IE8, FF 3.5, Chrome 3, Opera 10 a všade sa mi to zobrazuje rovnako, nikde sa mi ľavý stĺpec dole nedáva... skús refreshnúť stránku (F5), možno sú v cache staré css súbory
rado23
Profil *
hej uz som to opravil mal som stredny stlpec padding a ten robil ten posuv dole ale je to zvlastne lebo u IE bolo OK a u ostatnych lavy stlpec dole moze padding takto blbnut ved je to vnutorny okraj tak preco ???

dakujem

Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou a interpunkcí. Poradil bych, kdybych měl čas luštit, co píšeš.
Chamurappi
Profil
Reaguji na fajzena:
cez CSS border sa definujú všetky vlastnosti borderu, teda šírka, štýl, farba... takže ak zadáš iba farbu, vyhodnotí to ako chybnú vlastnosť
Hodnota „red“ je správně. Problém je, že se nastaví ty vynechané vlastnosti (styl a šířka) na svoji výchozí hodnotu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: