Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
LadislavMuzik Profil |
Dobrý den chtěl jsem se zeptat co znamená druhí řádek v tomto scriptu, začíná na hs.graphicsDir , je to script na lightbox.
<script type="text/javascript"> hs.graphicsDir = 'http://domena.cz/slozka1/slozka2/slozka3/'; hs.align = 'center'; hs.transitions = ['expand', 'crossfade']; hs.outlineType = 'rounded-white'; hs.fadeInOut = true; hs.showCredits = false; hs.dimmingOpacity = 0.6; if (hs.addSlideshow) hs.addSlideshow({ interval: 5000, repeat: false, useControls: true, fixedControls: 'fit', overlayOptions: { opacity: .6, position: 'top center', hideOnMouseOut: true } }); hs.captionEval = 'this.thumb.alt'; hs.lang = { cssDirection: 'ltr', loadingText : 'Načítá se...', loadingTitle : 'Klikněte pro zrušení', focusTitle : 'Klikněte pro přenesení do popředí', fullExpandTitle : 'Zvětšit na původní velikost', fullExpandText : 'Plná velikost', creditsText : 'Powered by <i>Highslide JS</i>', creditsTitle : 'Přejít na stránky Highslide JS', previousText : 'Předchozí', previousTitle : 'Předchozí (šipka vlevo)', nextText : 'Další', nextTitle : 'Další (šipka vpravo)', moveTitle : 'Přesunout', moveText : 'Přesunout', closeText : 'Zavřít', closeTitle : 'Zavřít (esc)', resizeTitle : 'Změnit velikost', playText : 'Přehrát', playTitle : 'Přehrát slideshow (mezerník)', pauseText : 'Pozastavit', pauseTitle : 'Pozastavit slideshow (mezerník)', number : 'Obrázek %1/%2', restoreTitle : 'Klikněte pro zavření obrázku, klikněte a táhněte pro jeho přesunutí. Použijte šipky na klávesnici pro přesun na další a předchozí.' }; </script> Moderátor Chamurappi: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ![]() Moderátor Chamurappi: Titulek „Problém s lightboxem, prosím poraďte“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
ah01 Profil |
#2 · Zasláno: 22. 1. 2010, 16:20:24
LadislavMuzik:
http://www.google.cz/search?q=hs.graphicsDir |
||
LadislavMuzik Profil |
#3 · Zasláno: 22. 1. 2010, 16:35:44 · Upravil/a: LadislavMuzik
Tento light box funguje z nějaké stránky a toto je cesta do nějké složky, zajímalo by mě co přibližně v té složce je.
|
||
LadislavMuzik Profil |
#4 · Zasláno: 23. 1. 2010, 14:07:10
Už jsem na to přišel. Co říkáte na tento lightbox.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0