Autor Zpráva
JAAkub
Profil
Nazdar,
Mam 2 otazky

1. Chcem sa spytat ci sa pomocou nejakej f-cie da urobit ze ked do adresy dam napr. : {ADRESA}/#ahoj. Tak sa mi zobrazi div AHOJ
2. A este ked si napr dam do adresy #stranka2 tak sa mi zobrazi ina stranka; napr. v div-e. (ma to tak facebook aby aplikacie v liste ostali vysunute. #/logo - a zobrazi sa druha stranka).

Dikes :D
Radek9
Profil
Pohrajte si s window.location.
JAAkub
Profil
Radek9:
Uz som skusal .. no neprisiel som na nic
Radek9
Profil
JAAkub:
Zkuste si v tomto vlákně zadat do adresy toto: (Mělo by vám to pomoct)
javascript:alert(window.location.search.substr(1).split("&")[0])
JAAkub
Profil
myslite takyto script:

var test = window.location.search.substr(1).split("#")[0]
if (test=="ahoj") { document.getElementById("ahoj").style.display = 'block' }


????
Radek9
Profil
JAAkub:
Spíš
var id = window.location.search.split("#")[1];
if(id!=""){document.getElementById(id).style.display = "block";}


Edit: aha, to nefunguje. Takže:
var id = window.location.split("#")[1];
if(id!=""){document.getElementById(id).style.display = "block";}
JAAkub
Profil
Radek9:
Ale ako to potom ma facebook ???
fajzen
Profil
JAAkub:
cez AJAX
JAAkub
Profil
fajzen:
Šak to sa práve pýtam, nepoznáte niečo také ?
fajzen
Profil
JAAkub:
niečo také ako čo? AJAX? google pozná

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0