Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
garf Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 2. 2010, 09:43:33
Dobrý den,
mám problém u následující funkce. Tohle funguje v pohodě: function switchTab(id) { if(id==1) { document.getElementById('tabTab1').style.display=''; document.getElementById('tabTab2').style.display='none'; } else { document.getElementById('tabTab1').style.display='none'; document.getElementById('tabTab2').style.display=''; } } Ale rád bych tam přidal, abych to mohl používat u dalších třída. Takže aby např. bylo ID "tabZap1". Zkoušel jsem to takhle: function switchTab(id,trida) { if(id==1) { document.getElementById('tab'+trida+'1').style.display=''; document.getElementById('tab'+trida+'2').style.display='none'; } else { document.getElementById('tab'+trida+'1').style.display='none'; document.getElementById('tab'+trida+'2').style.display=''; } } Ale to mi nejde. Díky za pomoc |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 8. 2. 2010, 10:02:11
Reaguji na garfa:
V kódu chybu nevidím. Jsi si jistý, že element s dotyčným ID existuje? Jestli ano, prosím o odkaz na živou ukázku. |
||
Fred Profil |
#3 · Zasláno: 8. 2. 2010, 12:52:31
Bez ukázky těžko říct, ale jestli můj pocit o tom co má být cílem je správný tak u toho co funguje je zbytečně switchTab(id) stačilo by switchTab() ,a u toho co nefunguje je navíc id v switchTab(id,trida) fungovat bude switchTab(trida)
|
||
garf Profil * |
#4 · Zasláno: 8. 2. 2010, 21:03:09
Dobře, ještě jsem to upravil, aby tam byla pouze třída, jinak ukázka:
function switchTab(trida) { if(document.getElementById('tab'+trida+'2').style.display=='') { document.getElementById('tab'+trida+'1').style.display=''; document.getElementById('tab'+trida+'2').style.display='none'; } else { document.getElementById('tab'+trida+'1').style.display='none'; document.getElementById('tab'+trida+'2').style.display=''; } } <span style="cursor:pointer;" onclick="javascript:switchTab(Zap);">Poslední zápasy</span> | <span style="cursor:pointer;" onclick="javascript:switchTab(Zap);">Příští zápasy</span> <table id="tabZap1"> ... <table id="tabZap2" style="display:none;"> ... |
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 8. 2. 2010, 21:12:47
garf:
do atribútu onclick patrí len vykonateľný kód v JS, teda bez toho javascript:. V definícii funkcie používaš argument trida ako textový reťazec, no tej funkcii miesto toho predávaš neexistujúcu premennú Zap. Konštantné textové reťazce sa uzatvárajú do apostrofov alebo úvodzoviek. |
||
garf Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 2. 2010, 22:12:17
Bylo to tou proměnnou Zap, dík. Jinak tu definici id tam mit musim, protoze kdyz znovu kliknu na posledni zapasy napr. tak se mi otevre ta druha tabulka..
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0