Autor Zpráva
c1
Profil *
Mír,
dělam bratrancovi stranky a potreboval bych pres JScript zmenit velikost hlavni stranky. Doted to bylo podle
window.resizeTo, ale to v praxi funguje jen na sirku, protoze kdyz ma nekdo nahore vic jak jednu listu pro kterou je to optimalizovano, vnitrni stranka se posune. Da se nejak snadno tohle obejit? To resizeto muze na sirku vydrzet, ale na vysku bych potreboval fixni vysku.
Koukal jsem na ruzna reseni, ale vsechna byla psana nejak moc obecne a hlavne s necim navic, co nepotrebuju.
diky moc
m

Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
Chamurappi
Profil
Reaguji na c1:
1) Nastavíš výšku okna na požadovanou výšku.
2) Změříš výšku vnitřku okna.
3) Zvětšíš výšku okna o rozdíl nastavené a naměřené výšky.

Výšku vnitřku okna změříš z <body> a/nebo <html> pomocí offsetHeight a/nebo clientHeight a/nebo scrollHeight. Záleží na prohlížeči a myslím, že i na vykreslovacím režimu. Vyzkoušej, co ti kdy a kde vrátí jaké hodnoty a vytáhni si ty, které dávají smysl.
c1
Profil *
aha, a nějaká jednodušší forma není? Když vím, že má být vnitřní část být vysoká 650pixelů. Ono to jakoby funguje na jedno nastavení i s tím resizeTo, ale jakmile má někdo panel např. Oblíbené položky, tak se to vnitřní okno o tu výšku usekne...
proto vyloženě hledám přímou náhradu za InnerWidth/InnerHeight...
c1
Profil *
našel jsem třeba document.body.clientHeight/Width , ale nevim jak to přesně použít...
Chamurappi
Profil
Reaguji na c1:
nějaká jednodušší forma není?
Není. O žádné jednodušší nevím.
Teď mě napadá, že bod 1 půjde vynechat a pak v bodě 3 jen měnit rozměr okna relativně ke stávajícímu pomocí window.resizeBy.

proto vyloženě hledám přímou náhradu za InnerWidth/InnerHeight
Tomu moc nerozumím. Z vlastností innerWidth a innerHeight jde jen číst, takže ekvivalentem jsou ty mnou zmíněné vlastnosti. Ani v Mozille ti neumožňují změnu vnitřní šířky či výšky okna.
c1
Profil *
aha, tak to jsem to celé špatně pochopil :)
asi se vydam jinou cestou, nebudu z toho mít ani floka, čili nemínim se s tim toliko babrat...
díky
m

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: