Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hood Profil * |
Dobrý den, našel jsem na webu příklad zobrazení a skrytí textu a trošku jsem si ho poupravil, ale neslo by nahradit onmouse nečím jiným? Děkuju
<script type="text/javascript"> function zobrazSkryj(idecko){ el=document.getElementById(idecko).style; el.display=(el.display == 'block')?'none':'block'; } </script> <h5 onmouseover="zobrazSkryj('oddil1')" onmouseout="zobrazSkryj('oddil1')">Nadpis</h5> Moderátor Joker: Titulek „Java text“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 20. 2. 2010, 12:44:06
hood:
„neslo by nahradit onmouse nečím jiným“ Šlo... podle toho, na jakou událost chcete aby se to udělalo. |
||
hood Profil * |
#3 · Zasláno: 20. 2. 2010, 12:51:06
Funkci chci dát do menu jako rozbalení dalších odkazů(subkategorie).
|
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 20. 2. 2010, 12:53:22
hood:
No fajn, ale na jakou událost? Teď se to objeví při najetí myší na prvek (= onmouseover) a zmizí při odjetí myší z prvku (= onmouseout). A Vy chcete...? |
||
Keeehi Profil |
#5 · Zasláno: 20. 2. 2010, 12:54:46 · Upravil/a: Keeehi
hood:
Na jakou událost se to má vázat? Pokud na kliknutí, tak onclick, pokud na nějakou jinou, takto napište, nebo si to vyhledejte. |
||
hood Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 2. 2010, 13:01:49
přesně jak napsal Joker. Jen aby v odkazu nebylo onmouseover a onmouseout. Nevim jak se to dava do js :-(
V js se temer vubec nevyznam, ale odkaz by mohl vypadat nejak jako <a href="neco.php" id="zobrazskryj">neco</a> |
||
hood Profil * |
#7 · Zasláno: 20. 2. 2010, 13:08:27
a rozbalene menu aby se drzelo pri prejizdeni :-) To bude asi oříšek
|
||
Joker Profil |
#8 · Zasláno: 20. 2. 2010, 13:11:37
hood:
„přesně jak napsal Joker. Jen aby v odkazu nebylo onmouseover a onmouseout.“ Chcete pověsit události na funkce onmouseover a onmouseout tak, aby tam nebylo onmouseover a onmouseout? Zvláštní požadavek :-) Nebo jestli to jen nechcete mít v HTML kódu, je možné obsluhu událostí definovat přímo v Javascriptu pomocí addEventListener() ...ale jsou tam určité záludnosti v různých prohlížečích. |
||
hood Profil * |
#9 · Zasláno: 20. 2. 2010, 13:18:19
Aha :-( kompatibilni pro vsechny i ie6 řešení neni? Tak jak to mám ted sice funguje,ale kdyz by jsem chtel naject na subkategirie, tak vse diky onmouseout zmizí,ale dát to zase klasicky jako onlick událost nechci protože by to nebylo tak efektní :-) Hledal jsem na google nejaký návod na menu jakýho chci docílit,ale nějak se mi nedařilo :-(
|
||
Joker Profil |
#10 · Zasláno: 20. 2. 2010, 13:41:04
hood:
Takže s čím přesně máte problém? - S tím jak to funguje (tj. něco se zobrazuje, nezobrazuje, zobrazuje/skryje ve špatnou chvíli, atd.) -> Popište jaký je problém a jak chcete, aby to fungovalo. - Nebo s tím kódem (tzn. funguje to správně, ale nechcete v kódu mít napsané to onmouseover/onmouseout)? |
||
hood Profil * |
#11 · Zasláno: 20. 2. 2010, 13:49:53
Už jsem to vyřešil pomocí navod menu
Moc Vám děkuju a vim, že mi bylo stěží pomoci, když jsem pořádně nepopsal co potřebuju. Ještě jednou moc děkuju |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0