Autor Zpráva
Fil sama
Profil
Chtěl bych se zeptat. Jde přes bookmarklet nahrát externí script?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Fila samu:
Ano. Proč si to rovnou nevyzkoušíš?
habendorf
Profil
Samozřejmě. Vyzkoušej třeba tento:

javascript:void(z=document.body.appendChild(document.createElement('script')));void(z.language='javascript');void(z.type='text/javascript');void(z.src='http://slayeroffice.com/tools/modi/modi.js');void(z.id='modi')
Fil sama
Profil
díky
ještě jsem vyzkoušel tuhle variantu
javascript:document.write('<script src="script.js"></script>')
Chamurappi
Profil
Reaguji na Fila samu:
Ta dopadne špatně.
Fil sama
Profil
jak mam teda upravit tento bookmarklet aby se mi spuštěl z externího scriptu?
javascript:Ai7Mg6P='';for%20(i7M1bQz=0;i7M1bQz<document.images.length;i7M1bQz++){Ai7Mg6P+=''+document.images[i7M1bQz].src+'<br>'};document.write(Ai7Mg6P);void(document.close())

když to zadám takhle:
Ai7Mg6P='';for%20(i7M1bQz=0;i7M1bQz<document.images.length;i7M1bQz++){Ai7Mg6P+=','+document.images[i7M1bQz].src+''};document.write(Ai7Mg6P);void(document.close());

tak to nějak nejde
Chamurappi
Profil
Reaguji na Fila samu:
Nerozumím. Ty chceš načíst externí skript bookmarkletem (jak píšeš v úvodním dotazu), nebo vložit skript z nějakého konkrétního bookmarkletu do stránky?
Fil sama
Profil
externě spustit bookmarklet, protože ten bookmarklet, který potřebuju spustit je hodně dlouhý
Chamurappi
Profil
Reaguji na Fila samu:
V tom případě viz [#3].
Fil sama
Profil
díky už jsem to vyřešil

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: