Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mattyZEM Profil |
#1 · Zasláno: 21. 3. 2010, 14:07:31 · Upravil/a: mattyZEM
Dobrý den,
chtěl jsem si udělat funkci na zjištění znaků && délky value, jenže mi to nějak nejede :( function jmenojs(text){ if(text.match("/.[<,>,\[,\],\",\']/") || text.length<3){ document.getElementById("jm_zp").innerHTML='<span class="dobre"><strong>Text text</strong><br>text text text text...</span>'; }else { document.getElementById("jm_zp").innerHTML='<span class="spatne"><strong>Text2 text2</strong><br>text2 text2 text2 text2...</span>'; } } V PSPadu mi to hned za " v text.match hází text červeně, tak sem ptám, mohl by mi prosím někdo poradit? Děkuji :) |
||
DoubleThink Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 3. 2010, 14:17:39 · Upravil/a: DoubleThink
Pokud se nepletu, prvky třídy reguláru se neoddělují čárkami. Výraz se taky nepíše do uvozovek, mělo by stačit něco ve smyslu:
text.match(/.[<>\[\]"']/) A k problému - PSPad je mizerný editor s velmi nekvalitním zvýrazněním syntaxe. |
||
mattyZEM Profil |
#3 · Zasláno: 21. 3. 2010, 14:19:57
DoubleThink:
„Pokud se nepletu, prvky třídy reguláru se neoddělují čárkami.“ Mohl by jsi mi tedy prosím říct, jak na to? „PSPad je mizerný editor s velmi nekvalitním zvýrazněním syntaxe.“ Myslíš tím u JS nebo i PHP etc? Protože já ho používám na PHP, JS jsem nikdy neřešil, ale chtěl jsem si zkusit něco takového napsat, a vycházel jsem z http://pinion.xom-tom.com/clanek/javascript-mereni-sily-hesla |
||
mattyZEM Profil |
#4 · Zasláno: 21. 3. 2010, 14:23:29 · Upravil/a: mattyZEM
Po úpravě jak jsi psal:
function jmenojs(text){ if(text.match(/.[<>\[\]"']/) || text.length<3){ document.getElementById("jm_zp").innerHTML='<span class="dobre"><strong>Text text</strong><br>text text text text...</span>'; }else { document.getElementById("jm_zp").innerHTML='<span class="spatne"><strong>Text2 text2</strong><br>text2 text2 text2 text2...</span>'; } } a html: <input type="text" name="jmeno" id="jmeno" class="input" value="" onchange="jmenojs(this.value);" onkeyup="jmenojs(this.value);" onkeydown="jmenojs(this.value);" onblur="jmenojs(this.value);" onfocus="jmenojs(this.value);"> <p id="jmeno_zp"></p> Jenže to nic neudělalo :( // edit: Promiňte za double post... |
||
Časová prodleva: 13 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0