Autor Zpráva
MartinE
Profil *
Ahoj,
lámu si tu hlavu nad vložením nějakého textu do atributu html href
příklad:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css<script>
!--
document.write('_js');
-->
</script>.css" >

jde o jednoduché přepnutí stylu, když je zaplá podpora js.
ve skutečnosti je tam ještě před scriptem vklad proměnné z php
Jak se to dá zapsat?
díky
Str4wberry
Profil
A co si vypsat JavaScriptem celý <link>?
MartinE
Profil *
To by asi bylo lepší, ale ten název souboru je jště k tomu skládanej PHPkem- to jsem do toho příkladu pro přehlednost nenapsal (-: to bych musel naplnit phpkem JS proměnnou a tu pak do linku, jenže <link>musí být funkční i bez JS, to je vlastně půlka funkce toho všeho.
Str4wberry
Profil
1. Ale vždyť to vůbec není problém. Klidně si v PHP můžeš vypsat kus celého <script>u.
2. Těch <link>ů může být i více. Načteš si první styl (pro zapnutý JS i vypnutý) a po něm jen ten pro JS.
3. Styl pouze pro vypnutý JS můžeš dát do značky <noscript>.
MartinE
Profil *
Díky,
potřeboval jsem šťouchnout. Nakonec jsem to udělal tak, že jeden <link> je "natvrdo", php v něm generuje změnu dle jakési logiky.
Druhý <link> také pozměňovaný phpkem ale pro verzi s JS je generovaný scriptem, který je zas generovaný php a to kvůli těm změnám phpkem uvnitř. Na závěr jsem JS disabloval ten link co byl "natvrdo".
Před tím než jsem se tu poptával jsem si hrál s atributem disabled ( nebo "=disabled") a JS ho přepínat, to by bylo nejkratší. Ale nějak mi v tagách nechodil. Je zajímavé že JS donutí prohlížeče disabled akceptovat a přímo v html mi to nešlo.
<noscript> jsem nechtěl použít kvůli některým prohlížečům.

Čím se dá sledovat výstup JS , který upravuje stránku při načítání? Respektive konečný zdrojový kód stránky po proběhnutí JS. Chtěl bych vidět jak zapisuje třeba ten atribut disabled, že ho prohlížeč vykoná.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0